fbpx

PARADISE ISLAND RESORT 5*, MALDIVI, INDIVIDUALNA PUTOVANJA

PARADISE ISLAND RESORT MALDIVI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Ovaj luksuzan resort sa pet zvezdica smešten je van domašaja stresnog modernog života i predstavlja carstvo potpunog opuštanja okružen belim peskom i azurno plavim morem.

Hotelski sadržaji

Sa šest restorana i pet dobro snabdevenih barova u ambijentu od kog zastaje dah, Paradise Island Resort nudi izuzetnu raznovrsnost hrane, laganih obroka uz romantični ambijent sa svećama do gurmanske karte za svačiji ukus. Na mirnijem delu ostrva nalazi se Araamu Spa, u kom ce se iskusni terapeuti doprineti da osetite sve čari opuštanja kroz masažu. Tu se nalazi 17 soba za masažne tretmane, tretmane tela i lica, od koji su 4 sobe posebno opremljene za Ajuverdsku tretmane i 14 soba za hidroterapeutske tretmane. Svaka od ovih soba nudi privatnost i opremljena je svojim dvorištem, tušem i cvetnom kupkom. U ponudi je veliki broj sportova na vodi kao što su jedernje katamarinom, surfovanje, kanonig, jet skijanje, skijanje na vodi, parasailing.

Smeštaj

Odlicno dizajnirane ,udobne sobe imaju: satelitsku TV, klimu, ambijentalno svetlo. Veranda (privatna terasa) na koju se izlazi ima pogled na plažu, udobne ležaljke i na samo par koraka je od lagune, koja okružuje ostrvo. Poseduje i telefon u sobi i kupatilu, otvoren tuš, tuš, kadu, fen, sef, peškire za plažu, sef, mini bar.

Usluga

Noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

No Entries Found