fbpx

HRVATSKA – DALMACIJA – SPLIT – LETOVANJE

Hotel AS Split smešten je u prekrasnom mediteranskom gradu Splitu i udaljen je samo 3 km od centra grada. Hotel As se nalazi u poslovnoj zoni Kopilica u Splitu, vrlo blizu carinske i teretne luke , brodogradilišta i velikog tržnog centra .

Udaljen samo 3 km od centra grada, sa peščanom plažom i panoramskim pogledom na ostrvo Brač i Šoltu, pruža savršeno mesto za komforan i aktivan odmor.

Hotel Slavija Split smešten je unutar Dioklecijanove palate stare 1700 godina, koja je pri UNESCO-u zaštićena kao spomenik nulte kategorije i kao takva upisana u registar svetske kulturne baštine. Svoja vrata hotel je otvorio 1900. godine i najstariji je postojeći hotel u Splitu. Zgrada hotela datira iz XVII. I danas se u podrumu hotela mogu videti najočuvanije rimske terme na Mediteranu.

Smešten u Podstrani, osam kilometara južno od Splita, na oko 50m od mora, hotel Le Méridien Lav okružen je s 800 metara plaže,vrtovima dizajniranim od strane poznatog dizajnera , i prelepim pogledom na more i grad Split i ostrva.

U antičkom gradu Splitu jednom od najlepših bisera Dalmacije, smestio se Atrium hotel,sa svojom modernom arhitekturom sa spojem mramora i stakla i luksuznim enterijerom predstavlja vrhunac ponude hotela u Splitu.