fbpx

HRVATSKA – DALMACIJA – BIOGRAD NA MORU – LETOVANJE 2024.

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

DALMACIJA LETOVANJE 2024.

Letovanje – Hrvatska – Dalmacija zauzima krajnji jug Hrvatske pa gde preovladava sunce, toplo mora, masline, vino, ribe, pesma, slikovita naselja s kućama od kamena, jednom rečju pravi iskonski Mediteran.

HRVATSKA LETOVANJE 2024.

Istra, Kvarner, Dalmacija, Dubrovnik, Hrvatska ostrva. Letovanje u Hrvatskoj. Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom.

BIOGRAD NA MORU LETOVANJE 2024.

Biograd na moru je grad udaljen tridesetak kilometara južno od Zadra. Smešten je na malom poluostrvu i kopnu. Biograd na moru nalazi se u središtu hrvatske obale, koga okružuju čak pet Nacionalnih parkova i dva Parka prirode.

Ako postoji mesto na jadranskoj obali koje treba posetiti i istražiti zbog njegove lepote, idealnog položaja, sklada, srdačnih ljudi i blizine najvažnijih hrvatskih nacionalnih parkova, kao i zaštićenih područja prirode onda je to svakako Biograd na moru. Zbog svoje blizine Zadru, Šibeniku, parku prirode Vransko jezero kao i zbog odlične povezanosti s autoputem Zagreb – Split, Biograd na moru je jedan oz značajnijih turističkih središta srednje Dalmacije.