fbpx

HRVATSKA – DALMACIJA – ŠIBENIK – LETOVANJE 2024

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

DALMACIJA LETOVANJE 2024.

Letovanje – Hrvatska – Dalmacija zauzima krajnji jug Hrvatske pa gde preovladava sunce, toplo mora, masline, vino, ribe, pesma, slikovita naselja s kućama od kamena, jednom rečju pravi iskonski Mediteran.

HRVATSKA LETOVANJE 2024.

Istra, Kvarner, Dalmacija, Dubrovnik, Hrvatska ostrva. Letovanje u Hrvatskoj. Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom.

ŠIBENIK LETOVANJE 2024.

Šibenik, grad na ušću reke Krke, središnji je grad centralne Dalmacije, nalazi se između Zadra i Splita, a smešten je na kamenitim obroncima krševite Dalmacije. Grad kamenih kuća i ulica, grad s jednim od najrazvijenijih arhipelaga, ispred kojeg su mnogobrojna ostrva i ostrvca, uvale, bistro plavo more. Šibenik je takođe i grad koji je među prvima u Europi imao vodovod, a javnu gradsku električnu rasvetu čak i pre Beča ili Pariza. Danas je Šibenik grad s puno dalmatinskog duha, pesme, vina, s puno autothonog kako na osrvima tako i u zaleđu, svakako destinacija vredna poseta. Plavo more, koje čini najveći turistički resurs Šibenske rivijere, mediteranska klima, slikoviti pejzaži brojnih ottva, i blizina dva nacionalna parka, slapovi reke Krke , čine Šibensku rivijeru posebno atraktivnu turističku destinaciju.