fbpx

HRVATSKA – DUBROVNIK I OKOLINA – LETOVANJE

Nalazi se na poluostrvu Lapad oko 4 km od starog grada.

Nalazi se u samom centru Dubrovnika. Prepoznatljiv po tradiciji staroj 40 godina, hotel Lero omiljeno je odredište brojnih gostiju na širem dubrovačkom području.

Hotel Komodor se nalazi na samo 50 metara od plaže. Stari grad Dubrovnika je udaljen samo 10 minuta vožnje lokalnim autobusom. Autobusi prolaze na svakih 15 minuta, a karte se mogu kupiti na recepciji.Međunarodni aerodrom Dubrovnik je udaljen oko 25 km od hotela Komodor.

Hotel Vis je smešten na sopstvenoj šljunkovitoj plaži, koja sadrži šarmantan bar Lido. Do Starog grada Dubrovnika i Šetališta Stradun može se stići za 15 minuta vožnje autobusom.

U prekrasnom gradu Dubrovniku, biseru Jadrana, smestio se Grand hotel Park. Grand hotel Park nalazi se u centru Dubračkog poluostrva Lapad, nekoliko metara udaljen od prekrasnih šljunkovitih plaža uvale Lapad.

Smešten je na 20 m od mora na poluostrvu Lapad, a udaljen oko 3,5 km od starog grada.

Na mirnom dubrovačkom poluostrvu Lapad, samo nekoliko minuta udaljen od starog jezgra Dubrovnika, nalazi se hotel Uvala okružen plavim bistrim morem i borovom šumom.

Smešten na poluostrvu Lapadu, od centra grada je udaljen oko 4 kilometara, što gostima omogućuje vrlo brz i jednostavan dolazak u centar grada koji obiluje monumentalnim spomenicima i raznolikom turističkom ponudom.

Hotel Ariston smešten je na pitoresknom poluostrvu Lapadu, udaljenom od starog dela grada oko 3,8 kilometara, što gostima omogućuje upoznavanje i razgledavanje njegovih monumentalnih spomenika uz jedinstven odmor u luksuzno uređenim sobama hotela.

Hotel More je ekskluzivan boutique hotel s pet zvezdica, smešten u Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija na području grada Dubrovnika. Smirujući pogled na zelene borove, mediteranska vegetacija prepuna boja i mirisa, blistavo plavo more, kamenita brda – večni kameni čuvari, te nezaboravni zalasci sunca, zadivit će svakog putnika i gosta.

Hotel Astarea je moderno i dobro opremljen hotel smešten u prekrasnom mediteranskom vrtu 10 km jugoistočno od Dubrovnika u Mlinima. Hotel Astarea nalazi se uz šljunkovitu plažu sa pogledom na otvoreno more i ostrvca ispred Dubrovnika, Supetar, Mrkan i Bobaru.

Nedaleko od grada Dubrovnika, u mestu sa bogatom istorijom, Mlini, smestio se istoimeni hotel. U slikovitom okruženju bujne mediteranske vegetacije hotel Mlini svake godine iznova dočekuje svoje goste željne mirnog i ispunjenog odmora. Blizina sadržajima bogatog grada Dubrovnika i obilje pitomih peščanih plaža, čine hotel Mlini jednom od najatraktivnijih destinacija za odmor.

Okružen spektakularnim pejzažom, a nadomak Starog grada Dubrovnika smešten je hotel Rixos Premium Dubrovnik.Hotel predstavlja vrhunski spoj moderne arhitekture i sofisticiranog dizajna koji se kaskadno spusta do mora.Udoban i savremeni smeštaj, elegantni restorani i barovi,luksuzna plaža,internacionalni tim kuvara,banja Anjana, koja se prostire na 2000 m² i jedini kazino u gradu, čine Rikos . . .