fbpx

TASOS - LIMENARIJA - GRČKA LETOVANJE

LETOVANJE RANI BOOKING 2023.

TASOS

Ostrvo Tasos se nalazi na severoistoku Grčke, u pokrajini Makedonija, nadomak lučkog i turističkog grada Kavale. Ne tako veliko, Tasos je ostrvo skoro savršenog kružnog oblika, nešto manje od 100 kilometara u obimu, okruženo prelepim peskovitim plažama.

GRČKA OSTRVA

Grčka ostrva su omiljena destinacija za letovanje velikog broja turista. Ono što turiste najviše privlači su fenomenalne plaže, toplo more, ljubazni domaćini, bogata istorija i nezaboravan provod.

TASOS – LIMENARIJA – GRČKA LETOVANJE

Limenarija je čaroban gradić na Tasosu, smešten u zalivu u jugozapadnom delu ostrva, udaljen od najvećeg grada 42 kilometra. Danas je jedno od najpopularnijih naselja ostrva. Bez obzira na ogroman broj turista, gradić je uspeo da sačuva tradicije grčkih primorskih mesta. Plaža je dugačka, peščana i dobro organizovana Pored plaže su novogradnje sa apartmanima i hoteli namenjeni turistima, kantine i taverne a u unutrašnjem delu stanbene zgrade sa restoranima, barovima i prodavnicama. U luci su brodići i čamci kojima se može otisnuti do bilo kog dela ostrva.