fbpx

HRVATSKA – ISTRA – UMAG – LETOVANJE

Smešten na obali Jadranskog mora, okružen zelenilom i kristalnim morem, depandans Moj Mir je idealno mesto za miran odmor.
Direktno smešten uz more na 9 km od centra Umaga nalazi se hotel Moj Mir 3*.

Guest House Adriatic smešten je uz samo more, okružen gustom mediteranskom vegetacijom, odličan je izbor za opuštajući i ugodan odmor.
Hotel Adriatic udaljen je 1 km od centra Umaga, u naselju Punta, smešten direktno uz more.

Hotel Sipar smešten direktno na rtu Punta i 1 km od centra Umaga na brdu sa pogledom na more. Idealan je izbor za one koji žele miran odmor, sa odličnom hranom i pogledom na otvoreno more i na zvuk talasa. Zalasci sunca su ovde zaista nezaboravni – ništa ne stoji između vas i sunca!

Hotel Sol Umag je jedan kilometar udaljen od centra grada Umaga, nedaleko od mora.

Nalazi se 2 km od centra grada Umaga, u neposrednoj blizini mora. Naselje Sol Polynesia je okruženo mediteranskim zelenilom, okupano suncem i kristalno bistrim morem, s dugom plažom na istaknutom rtu, mnoštvom prostora u prirodi za šetnju, igru i rekreaciju i najvećim bazenom na području Umaga. Idealno je mesto za porodični odmor.

Naselje Kanegra nalazi se 10 km od Umaga, direktno na moru, u blizini jedne od najlepših plaža.

Ovaj luksuzni hotel ja namenjen isključivo osobama starijim od 16 godina,nalazi se u turistickom naselju Katoro, na oko 3 km od centra Umaga, okružen borovom šumom, smešten na samom rtu neposredno uz more.

Turističko naselje Sol Stela, okruženo borovim šumom, udaljeno je samo 2km od centra mesta u blizini plaže Laguna koja je nagrađena Plavom zastavom.

Hotel se nalazi pored obale mora, okružen borovom šumom, na 150 metara od šljunkovitih plaža. Udaljen je 800 m od centra grada, u mirnom delu mesta.

Hotel Plavi smešten je u naselju Zelena laguna, a od centra grada Poreča udaljen je 5 km. Okružen je zelenilom, cvećem i nalazi se u neposrednoj blizini plaže.