fbpx

HRVATSKA – ISTRA – RABAC – LETOVANJE 2024

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

ISTRA LETOVANJE 2024.

Posebnost Istre proizlazi iz njenog položaja. Istarske pešcane plaže idealna su mesta za malu decu i neplivače zbog blagog ulaza u more, koje je kristalno čisto i pruža ugodan osećaj. Istra obiluje peščanim plažama i slikovitim uvalama od kojih zastaje dah!

HRVATSKA LETOVANJE 2024.

Istra, Kvarner, Dalmacija, Dubrovnik, Hrvatska ostrva. Letovanje u Hrvatskoj. Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom.

RABAC LETOVANJE 2024.

RABAC je najvažnije turističko središte na istočnoj obali Istre. Naslonjen na Kvarnerski zaliv, u podnožju Velebitskih padina brda koja štite mesto i održavaju ugodnu mediteranski klimu, Rabac s pravom slovi kao ‘biser s Kvarnera’. Prekrasna okolina, lepa šljunkovita plaža, ugodna klima i pogled na Kvarnerski zaliv. izletnike i putopisce ovde su privlačili još sredinom 19. veka kada je Rabac bio tek malo ribarsko selo. Uz bogatu ugostiteljsku, sportsku i zabavnu ponudu Rabac nudi i brojne izletničke mogućnosti posebno kada je reč o unutrašnjosti Istre gde možete pronaći i brojna seljačka domaćinstva. Uz planinarenje i pešačenje postoji mogućnost bavljenja i drugim sportovima poput sportskog penjanja, jahanja i vožnje biciklom.