fbpx

CORTINA D’AMPEZZO – ITALIJA – ZIMOVANJE – SKIJANJE

CORTINA D’AMPEZZO – ZIMOVANJE

ITALIJA ZIMOVANJE

Italija je destinacija koju nikako ne treba zapostaviti kad je skijanje u pitanju. Omiljena je iskusnijim, skijašima jer ima najveći broj strmih i zahtevnijih staza. Ski centri se uglavnom nalaze u blizini francuske granice na samom severu zemlje.

Sezona skijanja traje od decembra do aprila, jer im se skijališta nalaze na nadmorskoj visini od preko 2300 metara. Odlično pripremljene staze, hoteli svih kategorija. Veliki broj sunčanih dana tokom kojih se pruža pogled na okolinu od kog zastaje dah. Sve je ovo nešto što iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Tradicionalna srdačnost i ljubaznost Italijana kao domaćina, kao i veoma živ noćni život ovu zemlju svrstava u sam vrh poželjnih zimskih destinacija.

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

ITALIJA – CORTINA D’AMPEZZO – ZIMOVANJE

Cortina d’Ampezzo je olimpijsko mesto i jedno od najpoznatijih skijaških centara u Italiji. Nalazi se u Dolomitima. Između Folzarego i prelaza Tre Croci čaka ima ukupno 160 km skijaških staza. Skijaši mogu uzivati na pet različitih skijališta: Faloria, Mietres, Tofana / Valle Sacrepes, Folzarego i 5 Tori. Skijaški centar Cortina d’Ampezzo je uključen u sistem SUPERSKI DOLOMITI. Osim odličnog skijanja Cortina d’Ampezzo nudi kvalitetan apres-ski život (trgovine, restorani, barovi, diskoteke, dvorana za tenis, bazen).