fbpx

ITALIJA – BORMIO – ZIMOVANJE

BORMIO – ZIMOVANJE

ITALIJA ZIMOVANJE

Italija je destinacija koju nikako ne treba zapostaviti kad je skijanje u pitanju. Omiljena je iskusnijim, skijašima jer ima najveći broj strmih i zahtevnijih staza. Ski centri se uglavnom nalaze u blizini francuske granice na samom severu zemlje.

Sezona skijanja traje od decembra do aprila, jer im se skijališta nalaze na nadmorskoj visini od preko 2300 metara. Odlično pripremljene staze, hoteli svih kategorija. Veliki broj sunčanih dana tokom kojih se pruža pogled na okolinu od kog zastaje dah. Sve je ovo nešto što iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Tradicionalna srdačnost i ljubaznost Italijana kao domaćina, kao i veoma živ noćni život ovu zemlju svrstava u sam vrh poželjnih zimskih destinacija.

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

ITALIJA – BORMIO – ZIMOVANJE

Bormio je mali alpski gradić, koji je smešten u regiji Alta Valltelina na 1220 metara okružen s 3 oštra masiva, sa preko 40 km staza. Bormio je odavno poznat po svojim kupalištima i termalnim kupkama pa su se u Bormiu odmarali i opuštali čak i Rimljani i poznate ličnosti poput Leonarda Da Vinčija. Nudi mnoštvo sportskih aktivnosti tako da možete uživati u ekstremnim, ali i manje ekstremnim sportovima, dok će Vas gastronomska ponuda sigurno oduševiti. Zbog velikog broja crvenih i crnih staza, Bormio je svakako preporuka za iskusne skijaše.