fbpx

ITALIJA – ANDALO – ZIMOVANJE

ITALIJA – ANDALO – ZIMOVANJE

ITALIJA ZIMOVANJE

Italija je destinacija koju nikako ne treba zapostaviti kad je skijanje u pitanju. Omiljena je iskusnijim, skijašima jer ima najveći broj strmih i zahtevnijih staza. Ski centri se uglavnom nalaze u blizini francuske granice na samom severu zemlje.

Sezona skijanja traje od decembra do aprila, jer im se skijališta nalaze na nadmorskoj visini od preko 2300 metara. Odlično pripremljene staze, hoteli svih kategorija. Veliki broj sunčanih dana tokom kojih se pruža pogled na okolinu od kog zastaje dah. Sve je ovo nešto što iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Tradicionalna srdačnost i ljubaznost Italijana kao domaćina, kao i veoma živ noćni život ovu zemlju svrstava u sam vrh poželjnih zimskih destinacija.

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

ITALIJA – ANDALO – ZIMOVANJE

Andalo Tretino je smešten na visoravni Paganella na 1,309 m nadmorske visine. Nudi brojne mogućnosti za zimski turizam i glavni je turistički centar Trentina. Brojni sportski objekti kao što su fudbalski tereni, teniski tereni i mini golf, učiniće skijanje u Andalu nezaboravnim. Moderne žičare i više od 50 km skijaških staza različitih težina zadovoljiće sve potrebe, kako onih starijih i iskusnijih, tako i onih najmlađih.