fbpx

ITALIJA – MADONNA DI CAMPIGLIO – ZIMOVANJE

MADONNA DI CAMPIGLIO – ZIMOVANJE

ITALIJA ZIMOVANJE

Italija je destinacija koju nikako ne treba zapostaviti kad je skijanje u pitanju. Omiljena je iskusnijim, skijašima jer ima najveći broj strmih i zahtevnijih staza. Ski centri se uglavnom nalaze u blizini francuske granice na samom severu zemlje.

Sezona skijanja traje od decembra do aprila, jer im se skijališta nalaze na nadmorskoj visini od preko 2300 metara. Odlično pripremljene staze, hoteli svih kategorija. Veliki broj sunčanih dana tokom kojih se pruža pogled na okolinu od kog zastaje dah. Sve je ovo nešto što iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Tradicionalna srdačnost i ljubaznost Italijana kao domaćina, kao i veoma živ noćni život ovu zemlju svrstava u sam vrh poželjnih zimskih destinacija.

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

ITALIJA – MADONNA DI CAMPIGLIO – ZIMOVANJE

Madona di Campiglio elitno odredište “kraljevske prošlosti” smestilo se u dolini Rendena na 1520 m nadmorske visine, u podnožju masiva Adamello-Brenta. Bogato stogodišnjom borovom šumom, nekada je bilo lovište Habzburgovaca. Sin habzburškog cara pretvorio je selo u važno turističko središte, koje je postalo poznato u celom svetu. Bogat izbor zabave i noćnog života, uz oko 72 kilometara perfektnih staza Madonnu di Campiglio čini najomiljenijim sastajalištem milanskog i svetskog jet-seta.

Nadmorska visina:1520 m
Ski staze: cca 72 km (1520 – 2500 m/nv)
Pristup: Beograd – Ljubljana – Venezia – Udine – Padova ovest –
Bassano – Interponto doganele – Brennero – San Michele al
Adige – Madonna di Campiglio / cca 990 km