fbpx

SLOVENIJA – PRIMORSKI CENTRI – WELLNESS AND SPA – PORTOROŽ

Remisens Hotel Lucija (3*) nalazi se u neposrednoj blizini glavnog portoroškog šetališta i plaže. Okružen je prekrasnim zelenim parkom i idealan je za nezaboravan porodični odmor. Pored redovnog animacijskog programa za decu i odrasle, redovno se održavaju i animacijske aktivnosti na hotelskom bazenu. Klinci će posebno uživati u igraonici Mini . . .

Remisens Premium Casa Rosa (4*) (ex. Roža) je depandans Remisens Premium Hotela Metropol, sa kojim deli sadržaje i usluge. Hotel je potpuno renoviran 2016. godine. Idealan je izbor za porodice koje traže aktivan i zabavan odmor na osunčanim plažama Portoroškog zaliva. Dok će najmlađi uživati u dečjoj igraonici, odrasli mogu okušati sreću u Casinu . . .

Remisens Premium Casa Bel Moretto (ex. Barbara) je depandans Remisens Premium Hotela Metropol, s kojim deli sadržaje i usluge. Hotel je potpuno renoviran 2017.god. Nalazi se svega nekoliko minuta hoda od samog centra i mora. Svojim zelenim okruženjem gostima pruža neometan odmor i relaksaciju. Idealan je za porodični odmor i nudi pristup raznim . . .

Remisens Premium Hotel Metropol (5*) nudi usluge najvišeg kvaliteta i predstavlja spoj ekskluzivnosti i bogatstva i svojim sadržajem pruža nezaboravan odmor. Bogatstvo sadržaja i usluga predstavlja zadovoljstvo svima koji od odmora očekuju više, uz sve pogodnosti koje pruža moderan i dinamičan grad nadohvat ruke – Portorož. U sklopu hotela nalazi . . .

Hotel Slovenija 5* se nalazi u centru Portoroža, na glavnom šetalistu između hotela Grand Portorož i Riviere. Hotel je u potpunosti renoviran 2016.godine. Poseduje ekskluzivnu privatnu plažu Meduza, 2 restorana najviše klase i najsavremeniji wellness centar koji zauzima površinu od preko 10.000 m². Gostima hotela Slovenija na raspolaganju je . . .

Grand Hotel Portorož je ekskluzivni hotel sa 4 zvezdica, smešten u srcu primorskog letovališta Portorož. Ovaj vrhunski objekat odlikuje se mediteranskim duhom. Svojim gostima pruža izvrsnu uslugu i udoban smeštaj. U sklopu hotela se nalazi spa centar Terme & Wellness LifeClass, koji obuhvata kompleks zatvorenih bazena sa termomineralnom vodom, . . .

Hotel Apollo 4 * je smešten nedaleko od šetališta, na malom uzvišenju, okružen zelenilom i cvetnim vrtovima. Pogodan je za porodičan odmor sa decom. Hotel je potpuno renoviran 2014. godine, i predstavlja deo kompleksa LifeClass. Povezan je pokrivenim hodnikom sa vrhunskim spa centrom Terme & Wellness Palace. Većina soba ima terasu, neke su . . .

Hotel Riviera – Terme & Wellness LifeClass smešten je na odličnoj lokaciji u srcu Portoroža, pored samog mora. Nudi ekskluzivan ambijent i jedinstvene kongresne i wellness sadržaje. Prostire se na 8 spratova i poseduje privatnu plažu, bar i elegantne restorane u kojima se služe doručak i večera. Gosti mogu uživati na suncu na prostranoj terasi . . .

Hotel Neptun je smešten u centru Portoroža, iznad glavnog šetališta koje se pruža pored borova i mora. Okružen je zelenilom i pogodan za porodični odmor. Hotel je deo kompleksa LifeClass i povezan je pokrivenim prolazom sa spa centrom Terme & Wellness LifeClass. Ponuda spa centra obuhvata veliki izbor tretmana, uključujući tretmane blatom i . . .

Hotel Mirna 4* smešten je u blizini glavnog šetališta kraj mora u Portorožu i ekskluzivne plaže LifeClass. Hotel je delimično renoviran 2016. godine. Hotel je deo kompleksa LifeClass Hotels & Spa i povezan je natkrivenim prolazom sa najsavremenijim termalnim, wellness & spa centrom LifeClass, koji se prostire na 10000m2. Wellness centar . . .

Grand Hotel Bernardin 5* smešten je na obali mora između istorijskih gradova Portoroža i Pirana. Deo je hotelskog lanca Bernardin. Gostima hotela su na raspolaganju spa & wellness centar Paradise i zatvoreni bazen sa zagrejanom morskom vodom kao i luksuzna privatna plaža. Hotelski kompleks nudi nekoliko kafe barova, piano bar, prostranu terasu . . .

Hotel Histrion je lociran blizu nekadašnjeg manasitra St. Bernardin po kome je letovalište dobilo naziv, na ekskluzivnoj lokaciji, na plaži, između istorijskih gradova Portoroža i Pirana i nudi akva-park u okviru objekta, otvoreni i zatvoreni bazen, spa & wellness centar sa saunom, hidromasažnu kadu i raznovrsne tretmane masaže i ulepšavanja. . . .

Hotel Vile Park nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u okviru odmarališta Sv. Bernardin, na samo 20 metara od mora i na pola puta između čuvenih slovenačkih turističkih gradova Pirana i Portoroža. U ponudi ima privatnu plažu i otvoreni bazen. Sobe hotela Vile Park sagrađene su oko zvonika iz 15. veka Crkve Sv. Bernardina. Hotel se sastoji od 5 vila, . . .

Hotel Vile Strunjan se sastoji od 5 smeštajnih jedinica: Oljka, Cipresa, Mirta, Pinija i Sivka, u blizini Hotela Svoboda. Nalazi se u borovoj šumi ispod hotela Svoboda koji je udaljen 150 metara.