fbpx

SLOVENIJA – PRIMORSKI CENTRI – WELLNESS AND SPA – IZOLA

WELLNESS & SPA

PRIMORSKI CENTRI SLOVENIJE WELLNESS & SPA

Slovenija wellness & spa -je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja.

SLOVENIJA – WELLNESS & SPA

Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

IZOLA – WELLNESS & SPA

IZOLA – Stari mediteranski grad Izola leži na jugo- zapadnoj obali zaliva Trsta , gde su se istinske tradicije ribolova i vinarstva , dobrodošlice i karakter meštana spojili zajedno da formiraju nezaboravan mozaik iskustava . Istorija ove malog ribarske luke stvorila je predivna arhitektonske blaga . Može se osetiti duh Mediterana na svakom koraku kao da prolaze kroz uske srednjovekovne ulice. U Izoli se tokom cele godine dešavaju razne aktivnosti, sportske, kulturne… Muzeji , galerije i studija umetnika će vas odvesti u svet istarske umetnosti i zanata , a ako tražite istinsku duhovnu osveženje , možete ga naći na putovanju brodom na talasima Jadrana.