fbpx

HRVATSKA – KVARNER – OPATIJA – LETOVANJE

Nalazi se uz morsku obalu u centru Opatije, na nekoliko koraka od parka Angiolina.Ispred hotela Royal nalazi se šetalište pored mora, dugačko 12 km, koje vodi do živopisnog ribarskog naselja Volosko, s jedne strane, i do Lovrana s druge strane. Istorijski grad Rijeka udaljen je 13 km.

Luksuzni hotel Milenij smešten je u centru popularne Opatije, pored priobalnog šetališta Lungomare. Hotel Milenij se nalazi pored Parka Svetog Jakova. Istorijski grad Rijeka udaljen je 14 km.

Nagrađivani hotel Grand 4 Opatijska Cvijeta nalazi se pored samog mora i u blizini možete pronaći različite šljunkovite plaže i pešačke staze. Aerodrom Rijeka je udaljen 40 km.

Hotel Kvarner smešten je u centru Opatije, na 50 metara od glavne ulice, na izvanrednoj lokaciji pored mora u prekrasnom ambijentu parka s bogatom vegetacijom.

Nalazi se na centralnoj lokaciji u blizini središta Opatije, ali ipak je zadržao svoju privatnost. Smešten je iznad vlastitog kupališta i šetališta Lungomare koje se proteže obalom u dužini od 12 kilometara.

Smešten na nekoliko koraka od centra Opatije, Remisens Hotel Admiral (4*) nalazi se na samoj obali mora iznad šetališta Lungomare.

Hotel je smešten na idealnoj lokaciji u glavnoj ulici Opatije sa pogledom na more.

Hotel je smešten uz samu obalu na opatijskom šetalistu lungomare u neposrednoj blizini središta Opatije, opatijskog gradskog kupališta i rehabilitacionog centra Thalassotherapia.

Hotel Smart Selection Istra je smešten direktno na obali mora, pored kamenom popločane plaže. Udaljen je oko 500 m od centra grada.

Moderan, novi hotel sa bogatom i raznolikom ponudom, nalazi se na 5 minuta hoda od centra Opatije i na svega 50 metara iznad priobalnog šetališta Lungomare.

Hotel je smešten je na desetak minuta šetnje od centra Opatije, u blizini morske obale sa prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Heritage Hotel Imperial (4 *) u Opatiji je istorijska zgrada izgrađena 1885. godine koja je prvobitno dobila ime po belgijskoj princezi i austrijskoj princezi Stephanie. Kao drugi hotel na Jadranu, hotel Heritage Imperial izgrađen je u secesijskom stilu.
Hotel nudi opuštajući odmor u centru grada. Inspirativno istorijsko nasleđe hotela stvara neverovatnu mešavinu fantazije i stvarnosti. Širok . . .