fbpx

NIKITI – GRČKA LETOVANJE

Smešten je oko 100 metara od peščane plaže Akti Koviju na 2 km od Nikitija.

Nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Sitonija, 2,5 km od mesta Metamorfozis ili 3,5 km od Nikitija, na samoj obali mora, ( udaljen od 30 do 100 metara od peščane plaže), okružen zelenilom i pruža prijatnu atmosferu za miran odmor.

Nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Sitonija, u mestu Nikiti, 500 metara od čuvene plažie Toroni I isto toliko od mesta. Okružen je zelenilom i pruža prijatnu atmosferu za miran porodični odmor.

Smešten je pored obale, između dve peščanošljunkovite plaže udaljene oko sto pedeset metara od ulaza u hotel.

Ovaj luksuzni hotel, jedan od najboljih u tom delu Grčke, udaljen oko 4 kilometra od Nikitija i postire se pored same obale Egejskog mora, 700 do 100 metara od peščane plaže.

Izgrađen u tradicionalnom, etno stilu, na uzvišenju, udaljen je oko deset kilometara od Neos Marmarasa, i prostire se pored obale. Ima peščanošljunkovitu, malu plažu do koje se stiže liftom + 48 stepenika (300 do 30 metara)

Hotel se nalazi se u malom zalivu, na 200-300 metara od plaže plaže Elija, nosioca “plave zastavice” ). Udaljen je 10 kilometara od mesta Nikiti, 7 kilometara od Neos Marmarasa i oko 105 km od Soluna

Nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Sitonija, oko 9km od mesta Nikiti i 11km od Neos Marmarasa, pored peščane plaže ( oko 50 metara). Okružen je zelenilom i pruža prijatnu atmosferu za miran porodični odmor.