fbpx

PILION – GRČKA LETOVANJE

Smešten je na 50 metara od plaže u Agios Ioannisu. U blizini Agios Ioanissa su najlepše plaže istočnog Peliona, Horto i Damuhari.

U podnožju planine Pilion, 70 metara od peščane plaže ili 300 metara od nadaleko poznate Papa Nero plaže nalazi se ovaj elegantan hotel. Okružen je limunovim stablima prema kojima su i okrenute neke od terasa hotelskih soba. Ovaj porodični hotel je u mestu Agios Ioannjis i udaljen je od grada Volosa 55 kilometara. Zbog obilja zelenila može se uživati u hotelskoj bašti u prirodnoj hladovini.

Nalazi se na plaži Papa Nero (80 metara do 100 metara). Karaoulanis plaža se nalazi na 2,5 km udaljenosti. Javni parking je udaljen oko 150 metara.

Na obali mora, svega 300 metara od pitoresknog sela Horto nalazi se ovaj hotel. Od grada Volosa je udaljen 47 km. Sastoji se od nekoliko kuća sagradjenih u lokalnom arhitektonskom stilu u kojima su smeštene sobe, studiji i apartmani.

Nalazi u letovalištu Agios Ioannis, na oko 50 metara od plaže Chorefto Beach, a u blizini hotela se nalaze restorani, barovi i marketi.

Nalazi se kraj plaže u kosmopolitskom Agios Joanisu, na istočnom Pelionu, između plaža Plake i Papa Nera. Ovaj hotel nudi prelepo uređene sobe u svetlim tonovima i s modernim detaljima.