fbpx

METAMORFOZIS – GRČKA LETOVANJE

Smešten je na svega 150 metara od plaže, u neposrednoj blizini brojnih restorana, prodavnica i kafića i 6 km od Nikitija..

Nalazi se na dva kilometra pre Metarmofosisa, oko 70 metara od plaže od koje ga deli put.

Kompleks se prostire na površini od 5 km², udaljen je oko 800 metara od grada i oko 200 metara od plaže.

Nalazi se na odličnoj lokaciji , u blizini grada, oko 50 metara od šljunkovito peščane plaži gde se ležaljke i suncobrani doplaćuju.

Simeon Hotel se nalazi u centru letovališta, Metamorfosis, 26 km od Neos Marmarasa i 100 km od Soluna. Ovaj skroman porodični hotel svojim gostima nudi mir i opuštanje na oko 100m od plaže.

Nalazi se u samom centru Metamorfozisa, na oko 30 metara udaljenosti od peščane plaže, od koje ga odvaja pojas bujnog zelenila. Hotel je kompletno renoviran 2014. godine, kada je u sklop hotela dodat i manji bazen sa ležaljkama i suncobranima.Hotel Golden Beach je ponovo renoviran 2019. godine, i sada sve sobe imaju nov nameštaj i renovirana kupatila. Sobe su standardne veličine, sadrže klasični . . .

Village Mare je renoviran 2008. godine, a 2009. je izgradjena nova zgrada (sa superior sobama, superior porodičnim sobama i mezonetama). Smešten je na oko 150 metara od plaže.