fbpx

NEOS MARMARAS – GRČKA LETOVANJE

Nalazi se u jedinstvenom hotelskom kompleksu Porto Carras Grand Resort , koji ima i privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Smešten je na 150 metara od leščane plaže i nedaleko od Neos Marmarasa. Jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 120 km od Soluna.

Nalazi se u jedinstvenom hotelskom kompleksu zajedno sa hotelom Porto Carras Grand Resort. Poseduju privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Smešten je na 150 metara od plaže i nedaleko od Neos Marmarasa. Izgrađen je u obliku luksuznog broda. Jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 120 km od Soluna.

Nalazi se 5 km od Neos Marmarasa na poluostrvu Sitonija. Lagomandra hotelski kompleks uključuje dva hotela – Lagomandra Hotel i Lagomandra Beach. Hotel se nalazi na 150-200 metara od plaže,koja je poznata po kristalno plavoj boji mora i hladovini koju pravi borova šuma.

Nalazi se 5 km od Neos Marmarasa na poluostrvu Sitonija. Lagomandra hotelski kompleks uključuje dva hotela: Lagomandra hotel i Lagomandra beach hotel. Gosti Lagomandre, koriste plažu hotela Lagomandra beach, udaljenu od 300 do 500 metara. Do nje se stiže mostićem preko glavnog puta. Plaža je poznata po kristalno plavoj boji mora i hladovini koju pravi borova šuma. U potpunosti je renoviran 2008. . . .

Nalazi se na 1km od Neos Marmarasa i na 30 m od Paradissos plaže.