fbpx

KIPAR PREPORUČUJEMO

Ovaj izuzetan hotel smešten je na dugoj peščanoj plaži u zalivu Nissi, 3 km je udaljen od centra Aja Nape,40 km od aerodroma u Larnaki.

Nalazi se pored peščane plaže u Aja Napi i nudi pogled na rt Greko i na živopisnu luku

Ovaj neobičan i zanimljiv hotel centralno je lociran . Od plaže je udaljen oko 650 m (10 minuta hoda od plaže ). Nalazi se u blizini glavnog manastira u centru Aja Nape.

Ovaj moderan, porodični hotel nalazi se na gradskoj plaži nedaleko od živopisne male ribarske luke u Aja Napi. U blizini hotela mogu se naćii mnogobrojni restorani, prodavnice, šetalište ..

Smešten je na peščanoj plaži 11 km od centra Limasola, a od aerodoroma u Larniki udaljen 55 km. U blizini se nalaze supermarketi i taverne. Renoviran 2011. godine.

Smešten na 300 m od plaže ovaj hotel pruža mnogobrojne mogućnosti za idealan odmor kako zbog lokacije tako i zbog blizine centra Aja Nape. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 40 km.

Hotel se nalazi u blizini poznate plaže Nisi u Aja Napi. Centar grada je udaljen 3 km, a od međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 34 km od hotela.

Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih plaža na Kipru – Mekenzi plaža (prelazi se ulicaa). Od aerodroma je udaljen oko 5 km i 4 km od centra Larnake.

Lociran je na plaži u blizini hotela Four Seasons i blizu antičkog grada Amatusa. Od centra Limasola udaljen je oko 8 km, a od aerodroma u Larnaki 75 km.