fbpx

HRVATSKA – OSTRVA – HVAR – LETOVANJE

U hvarskoj luci, prekoputa rive smestio se hotel Delfin udaljen samo 200 m od hvarskog trga. Hotel se nalazi u blizini gradske plaže, ima impresivan pogled na luku, tvrdavu i stari deo grada. Hvar je bogat kulturno-istorijskim nasledem i ima najviše suncanih sati godišnje.

Hotel Amfora na ostrvu Hvaru smešten je u blizini samog grada Hvara u mirnoj uvali, okružen šumom borova i udaljen samo desetak minuta šetnje od istorijskog grada Hvara. Zahvaljujuci vrlo modernom kongresnom centru, raznolikim sadržajima i prelepoj privatnoj plaži, Amfora je idealna za porodicne odmore, team building i velike konferencije.

Hotel Pharos se nalazi na malom brežuljku, udaljenom oko pet minuta šetnje od središta grada Hvara i plaže. Iz hotela se pruža savršen panoramski pogled na hvarski zaliv i Paklene otoke (Paklenjaci). Svih pet paviljona hotela Pharos (Tamaris, Mirta, Oleander, Mimoza i Akacija) okruženo je bujnom vegetacijom, ukljucujuci razne mediteranske zacinske . . .

Hotel Hvar smešten je na oko 500 m od centra, u slikovitom gradiću Jelsa, koji se nalazi na jednom od najlepših ostrva na svetu, Hvaru.