fbpx

PORTO HELI – GRČKA LETOVANJE 2024

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

PELOPONEZ

Turistički profil Peloponeza je višestruk i može da zadovolji sve turiste. Popularni hoteli za letovanje se nalaze na obali Ahaije, Mesinije i Ilije. Tradicionalni hoteli od kamena u istrorijskim gradovima Mani, Monemvasia i Kalavrita su alterativne opcije za planinski odmor.

GRČKA LETOVANJE 2024

Letovanje Grčka 2024. Odaberite da li želite da putujete avionom, autobusom ili sopstvenim prevozom. Veliki izbor hotela svih kategorija na atraktivnim lokacijama. Posebno odabrana ponuda lux vila. Vaše letovanje 2024 u Grčkoj može biti savršeno.

PORTO HELI – GRČKA LETOVANJE

Živopisno turističko mesto Porto Heli smešteno je na istočnoj obali poluostrva Argolide. Do Porto Helija iz Korinta se stiže za nepuna dva sata vožnje kroz živopisne predele uz more, Atina je udaljena 170 km.

Sam gradić je veoma zanimljiv, jer pored šetališta uz more ima i mnoštvo uskih uličica po centru, gde se nalaze brojne suvenirnice, taverne i poslastičarnice. Destinacija je jako poznata među stranim turistima, a tokom cele godine u luci se može videti veliki broj usidrenih luksuznih jahti i brodova.