fbpx

PATRA – GRČKA LETOVANJE 2024

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

PELOPONEZ

Turistički profil Peloponeza je višestruk i može da zadovolji sve turiste. Popularni hoteli za letovanje se nalaze na obali Ahaije, Mesinije i Ilije. Tradicionalni hoteli od kamena u istrorijskim gradovima Mani, Monemvasia i Kalavrita su alterativne opcije za planinski odmor.

GRČKA LETOVANJE 2024.

Letovanje Grčka 2024. Odaberite da li želite da putujete avionom, autobusom ili sopstvenim prevozom. Veliki izbor hotela svih kategorija na atraktivnim lokacijama. Posebno odabrana ponuda lux vila. Vaše letovanje 2024 u Grčkoj može biti savršeno.

PATRA – GRČKA LETOVANJE

Grad Patra se nalazi na severnoj strani Peloponeza. Ovo je treći po veličini grad u Grčkoj i ima veoma prometnu luku, koja služi trajektne rute do Jonskih ostrva i Italije. Patra je grad sa bogatom istorijom i ima mnogo spomenika, kao što su srednjovekovni zamak, rimski Odeon i velika crkva Svetog Andreja. Takođe je poznat po živopisnom noćnom životu, restoranima i kafeterijama na moru. Grad Patra postaje veoma popularan tokom karnevalskog vikenda, jer organizuje najveću karnevalsku paradu u Grčkoj. Njegova centralna lokacija služi kao baza za izlete u Olimpiju, Delfe, Nafpaktos i Mesolongi.