fbpx

SANI – GRČKA LETOVANJE

Nalazi se u okviru Sani kompleksa na 80-150m od plaže ( kompleks se sastoji od više zgrada ). Udaljen je 8km od mesta Nea Fokea i 70 km od solunskog aerodroma.

Hotel je smešten na 60-150m ( kompleks se sastoji od više zgrada ). Građen je u stilu svetogorskih manastira sa više zasebnih objekata. Pripada poznatom lancu G hotela i predstavlja pravi izbor za miran porodični odmor.

Smeštajni objekat Porto Sani nalazi se na 80-250m od plaže ( kompleks se sastoji iz više zgrada ) u selu Sani i poseduje bazen u stilu lagune i spa sadržaje. U ponudi su elegantne sobe sa balkonom koji gleda na bazen, na vrt ili na Egejsko more.

Sani Beach Club je porodicni hotel u okviru poznatog kompleksa Sani Resort, izgrađen u stilu prizemnih bungalova, idealnih za porodice sa decom. Nalazi se na padinina 80-150m od plaže ( kompleks se sastoji od više zgrada ) plaže duge 7 km koja je nagradjena plavom zastavicom. Udaljen je 8km od mesta Nea Fokea i 70 km od solunskog aerodroma.

Nalazi se na 80 km od aerodroma u Solunu i oko 9 km od mesta Nea Fokea. Smešten je na 50-200m od plaže ( kompleksse sastoji od više zgrada ). Pripada Sani Resort-u zajedno sa hotelima Sani Beach Hotel, Sani Beach Club i Porto Sani Village.