fbpx

AUSTRIJA – KITZBUHEL – ZIMOVANJE - SKIJANJE

KITZBUHEL ZIMOVANJE

AUSTRIJA ZIMOVANJE

Austrija je jedna od najpoznatijih evropska destinacija za ljubitelje zimskog odmora i skijanja. Temperatura zimi može da padne i do –15°C, ali se u proseku kreće oko -4°C. Skijaška sezona traje od decembra do marta (na glečerima duže).

Sva skijališta su podeljena u tri regije: Tirol, Koruška i Salcburg. A najpoznatija i najposecenija su: Bad Kleinkirchheim, Bad Gastein, Bad Hofgastein, Zell Am See, Kitzbühel, Kaprun, Sölden i Saalbach. Svi navedeni ski centri imaju izvrsnu infrastrukturu, odličnu ponudu hotela i apartmana sa planinskim šarmom. Tu je  wellness-ponuda, razni sadržaji za ljubitelje zabave i bogat après ski program, ski škole, moderne ski liftove i gondole. Na raspolaganju su i sve vrste staza, od onih za početnike, do najzahtevnijih, izuzetno teških i strmih.

Zimovanje u Austriji pružiće vam nezaboravan užitak skijanja na odlično pripremljenim stazama uz nezaboravan odmor, druženje, zabavu i tradicionalno austrijsko gostoprimstvo

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

AUSTRIJA – KITZBUHEL – ZIMOVANJE

Kitzbühel (Kicbil) spada među najveća i najpoznatija svetska skijališta. Poznat je kao središte mondenskog života. Restorani, barovi, kazino, i diskoteke su garancija dobrog provoda i onima kojima skijanje nije prioritet. Skijašima je svakako važno da su okolne padine sa preko 160 km staza dobro su povezane žičarama i ski busevima. Skijalište sa koje nudi adekvatne staze kako zahtevnim skijašima, tako i skijašima rekreativcima. Osim skijaških aktivnosti gosti mogu koristiti i sadržaje vodenog parka „Aquarena“. Snowboard, klizanje, plivanje, curling, paraglajding i jahanje su aktivnosti kojima možete ispuniti dan. Kitzbühel je jpoznat i kao domaćin jednog od dva najprestižnija spusta muškog programa u Svetskom skijaškom kupu…