fbpx

AUSTRIJA – KATCHBERG – ZIMOVANJE - SKIJANJE

KATCHBERG ZIMOVANJE

AUSTRIJA ZIMOVANJE

Austrija je jedna od najpoznatijih evropska destinacija za ljubitelje zimskog odmora i skijanja. Temperatura zimi može da padne i do –15°C, ali se u proseku kreće oko -4°C. Skijaška sezona traje od decembra do marta (na glečerima duže).

Sva skijališta su podeljena u tri regije: Tirol, Koruška i Salcburg. A najpoznatija i najposecenija su: Bad Kleinkirchheim, Bad Gastein, Bad Hofgastein, Zell Am See, Kitzbühel, Kaprun, Sölden i Saalbach. Svi navedeni ski centri imaju izvrsnu infrastrukturu, odličnu ponudu hotela i apartmana sa planinskim šarmom. Tu je  wellness-ponuda, razni sadržaji za ljubitelje zabave i bogat après ski program, ski škole, moderne ski liftove i gondole. Na raspolaganju su i sve vrste staza, od onih za početnike, do najzahtevnijih, izuzetno teških i strmih.

Zimovanje u Austriji pružiće vam nezaboravan užitak skijanja na odlično pripremljenim stazama uz nezaboravan odmor, druženje, zabavu i tradicionalno austrijsko gostoprimstvo

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

AUSTRIJA – KATCHBERG – ZIMOVANJE

Katschberg je ski centar koji se preporučuje porodicama sa decom. Suncem obasjano skijalište osvojiće Vas već od prvog dana. U njemu možete pronaći sve najnovije i najzanimljive sadržaje od klizanja, tenisa, skvoša, jahanja, sanjkanja, paraglajdinga, kuglanja na ledu i škole skijanja do disko klubova i restorana, koji će ispuniti Vaš dan. Očekuje Vas i do 70 km staza, 16 modernih žičara i najudobnije skijaške kućice u Alpima. Garanciju snega osigurava visoka nadmorska visina od 1.640 – 2.220 metara. Većina staza (40 km) je srednje težine, a za početnike su na raspolaganju lake staze (10 km). U mestu se nalazi I dečji zabavni park..…