fbpx

URANOPOLIS – GRČKA LETOVANJE

Hotel se nalazi na 6 km od Uranopolisa (Ouranopolis). Smešten je na blagoj uzvišici iznad peščane plaže, od koje ga deli ulica i sa kojom je povezan podzemnom pasarelom. Objekat se prostire na 350-600m od plaže.

Kompleks se nalazi u severozapadnom delu poluostrva Atos na 125 km od Soluna. Smeštajni objekti su udaljeni od 150-400 metara od plaže u hotelskoj zoni Uranopolisa (Ouranopolis), 3 kilometra od centra naselja, naspram ostrva Amuliani.

Nalazi se u centru Uranopolisa. U blizini luke i oko 20 metara od plaže.

Smešten je na poluostrvu Atos 5 km od mesta Nea Roda, 4,5 km od grada Uranupolisa, i 500m od plaže.

Nalazi se na samom ulazu u Uranopolis. Udaljen je od plaže i mora 80m. Pravi izbor za one koji ne žele da se vezuju za obroke i prija im da budu na korak od centra zbivanja. Ušuškan je u divan, senovit mediteranski vrt sa bazenom. Ima dvadesetak soba i nekoliko apartmana. Apartmani (Suite) su hotelskog tipa (nisu predviđeni za spremanje hrane).

Hotel je smešten 3 km od Uranopolisa (Ouranopoli) na 150m od jedne od najlepših plaža sa lepim pogledom na ostrvo Amulijani.

Nalazi se na poluostrvu Atos, na samo 1,5 km od Uranopolisa, preko puta plaže. Smeštajni objekti su udaljeni od 150m-500m od plaže.

Udaljen je oko 1,5km od Uranopolisa (Ouranopolisa) na prelepoj peščanoj plaži, sa pogledom na Svetu Goru i ostrvo Amulijani. Objekti su udaljeni od 100-400m od plaže.

Hotel se nalazi na oko 3 kilometra pre ulaska u Uranopolis, na uzvišenju iznad privatne peščane plaže (150-600 metara).

Ovaj luksuzni hotel izgrađen je u vizantijskom stilu i nalazi se na samoj plaži, 4,5km od naselja Uranopolis