fbpx

KRIT- RETIMNO – GRČKA LETOVANJE

Hotel Archipelagos se nalazi 80 metara od prve peščano-kamenite plaže (prelazi se ulica), 2.2 km od gradske peščane plaže, u gradu Retimno, 1 km od centra grada, 70 metara od autobuske stanice gradskog autobusa, 500 metara od cenralne autobuske stanice, oko 87 km od aerodroma Heraklion, oko 65 km od aerodroma Hanja.

Nalazi se na peščano šljunkovitoj plaži, u mestu Adelianos Kambos, 7 km od centra Retimna, oko 75 km od aerodroma u Heraklionu i oko 74 km od aerodroma u Hanji.

Smešten je na severnoj obali ostrva, mesto Pigi, 8,5 km od grada Retimno, 71 km od grada Heraklion i 69 km od grada Hanja, 76 km od aerodroma u Heraklionu i 69,5 km od aerodroma u Hanji.

Mesto Sfakaki, 9 km od grada Retimno i 70 km od međunarodnog aerodroma „Nikos Kazandzakis“ u Heraklionu. Sfakaki – luksuzno primorsko turističko mesto u blizini Retimna, intenzivno razvijeno u poslednjih nekoliko godina zbog svog jedinstvenog položaja. Na 2 km od hotela naći ćete veliki broj prodavnica, restorana, kafića i barova, ali ono što će vas, svakako, impresionirati jesu kristalno . . .

Oblast Stavromenos, 11 km od centra Retimna, 70 km od Herakliona, 72 km od aerodroma „Nikos Kazantzakis“ u Heraklionu, 68.5 km od luke Heraklion, 77 km od aerodroma u Hanji. Centralna zgrada i 5 odvojenih blokova.

Smešten je na 7 km od grada Retimno, 73 km od aerodroma Hanja, 76 km od aerodroma u Heraklionu na oko 150 metara od plaže Adelianos Kampos, sa belim peskom.

Hotel se nalazi se u letovalištu Platanias, Retimno na oko 150 metara od peščane plaže u blizu grada Retimna, na oko 73 km od aerodroma u Heraklionu i oko 67 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Lefkoniko Bay se nalazi preko puta ulice, na 50 metara od peščane gradske plaže, oko 800 metara od centra mesta Retimno, oko 80 km od aerodroma u Heraklionu i oko 72 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Olympic Palladium se nalazi u centru Retimna, blizu starog dela grada, na oko 300 metara od marine u i oko 800 metara od gradske peščane plaže, na oko 85 km od aerodroma u Heraklionu i na oko 67 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Theartemis Palace se nalazi na oko 100 metara od peščane plaže, na pešačkoj udaljenosti od grada Retimno, oko 81 km od aerodroma u Heraklionu i oko 72 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Ibiscos Garden je blizu centra Retimna i blizu peščane plaže, a od aerodroma Heraklion udaljen je oko 79 km i od arerodroma Hanja udaljen je oko 68 km.

Hotel Rethymno Mare & Water Park se nalazi u mestu Skaleta, oko 11 km od centra grada Retimno, oko 69 km od aerodroma u Heraklionu i oko 79 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Rethymno Palace se nalazi na peščanoj plaži, oko 1 km od mesta Platanes, 6 km od centra grada Retimno, oko 75 km od aerodroma u Heraklionu i oko 74 km od aerodroma u Hanji.