fbpx

KRIT- RETIMNO – GRČKA LETOVANJE

Hotel Archipelagos se nalazi 80 metara od prve peščano-kamenite plaže (prelazi se ulica), 2.2 km od gradske peščane plaže, u gradu Retimno, 1 km od centra grada, 70 m od autobuske stanice gradskog autobusa, 500 metara od cenralne autobuske stanice, 85 km od aerodroma Heraklion, 70 km od aerodroma Hanja.

Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži, u mestu Adelianos Kambos, 7 km od centra Retimna i oko 75 km od aerodroma u Heraklionu.

Smešten je na severnoj obali ostrva, mesto Pigi, 8,5 km od grada Retimno, 71 km od grada Heraklion i 69 km od grada Hanja, 76 km od aerodroma u Heraklionu i 69,5 km od aerodroma u Hanji.

Mesto Sfakaki, 9 km od grada Retimno i 70 km od međunarodnog aerodroma „Nikos Kazandzakis“ u Heraklionu. Sfakaki – luksuzno primorsko turističko mesto u blizini Retimna, intenzivno razvijeno u poslednjih nekoliko godina zbog svog jedinstvenog položaja. Na 2 km od hotela naći ćete veliki broj prodavnica, restorana, kafića i barova, ali ono što će vas, svakako, impresionirati jesu kristalno . . .

Oblast Stavromenos, 11 km od centra Retimna, 70 km od Herakliona, 72 km od aerodroma „Nikos Kazantzakis“ u Heraklionu, 68.5 km od luke Heraklion, 77 km od aerodroma u Hanji. Centralna zgrada i 5 odvojenih blokova.

Smešten je na 7 km od grada Retimno, 73 km od aerodroma Hanja, 76 km od aerodroma u Heraklionu na oko 150 metara od plaže Adelianos Kampos, sa belim peskom.

Hotel se nalazi se u letovalištu Platanias, Retimno u oko 100 metara od peščane plaže u blizu grada Retimna, na oko 77 km od aerodroma u Heraklionu i oko 73 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Lefkoniko Bay se nalazi preko puta ulice, na 50 metara od peščane plaže, oko 800 metara od centra mesta Retimno, oko 80 km od aerodroma u Heraklionu i oko 60 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Olympic Palladium se nalazi u centru Retimna, blizu starog dela grada, na oko 300 metara od marine u i oko 800 metara od gradske peščane plaže, na oko 85 km od aerodroma u Heraklionu i na oko 67 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Theartemis Palace se nalazi na oko 200 metara od peščane plaže, na pešačkoj udaljenosti od grada Retimno, oko 81 km od aerodroma u Heraklionu i oko 72 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Ibiscos Garden je blizu centra Retimna i blizu peščane plaže, a od aerodroma Heraklion udaljen je oko 79 km i od arerodroma Hanja udaljen je oko 68 km.

Hotel Rethymno Mare & Water Park se nalazi u mestu Skaleta, 11 km od centra grada Retimno, oko 69 km od aerodroma u Heraklionu i oko 79 km od aerodroma u Hanji.

Hotel Rethymno Palace se nalazi na peščanoj plaži, oko 1 km od mesta Platanes, 6 km od centra grada Retimno, oko 75 km od aerodroma u Heraklionu i oko 74 km od aerodroma u Hanji.