fbpx

KRIT – HERAKLION – GRČKA LETOVANJE

hotel Neon se nalazi 100 m od uske peščane plaže, na blagoj nizbrdici, u mestu Stalida, 30 km od Herakliona, 35 km od aerodroma.
Apartmani Elychryson se nalaze 400 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, u mestu Hersonisos, 25 km od grada Iraklion, 27 km od aerodroma.

hotel Thalia Deco se nalazi 150 m od peščane plaže, 200 m od centra mesta Hersonisosa, 26 km od aerodroma Iraklion.

nalazi se na oko 30 m od peščano-kamenite plaže (prelazi se ulica i ima par stepenica), u mestu Hersonisos, 26 km od aerodroma.

nalazi se u mestu Hersonisos, 280 m od peščano-kamenite gradske plaže, 24 km od aerodroma.

hotel Palmera se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži (prelazi se ulica), 200 m od centra mesta Hersonisosa, 24 km od aerodroma Iraklion. Hotel se sastoji od dve zgrade i ima ukupno 86 soba.

Smešten je u oblasti Anisaras, 1 km od mesta Hersonisos, 25 km od Herakliona, 40 km od mesta Agios Nikolaos, 3 km od aerodroma u Heraklionu.

Nalazi se u severnom delu ostrva, mesto Gouves, 17 km od međunarodnog aerodroma u Heraklionu.

Udaljen je 300m od od centra mesta Agios Nikolaos, na 65 km od aerodroma u Heraklionu.

Mesto Sfakaki, 9 km od grada Retimno i 70 km od međunarodnog aerodroma “Nikos Kazandzakis” u Heraklionu. Sfakaki – luksuzno primorsko turističko mesto u blizini Retimna, intenzivno razvijeno u poslednjih nekoliko godina zbog svog jedinstvenog položaja. Na 2 km od hotela naći ćete veliki broj prodavnica, restorana, kafića i barova, ali ono što će vas, svakako, impresionirati jesu kristalno . . .

Hotel je smešten na severnoj obali ostrva u oblasti Agija Pelagija, udaljen 23 km od grada Herakliona i 25 km od aerodroma. Redovna autobuska linija do grada Heraklion.

Kokkini Hani, 13 km od mesta Heraklion, 10 km. sa međunarodnog aerodroma “Nikos Kazantzakis”, Heraklion. 3 etažne zgrade.