fbpx

KRIT – HERAKLION – GRČKA LETOVANJE

hotel Neon se nalazi 100 m od uske peščane plaže, na blagoj nizbrdici, u mestu Stalida, 30 km od Herakliona, 35 km od aerodroma.
Apartmani Elychryson se nalaze 400 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, u mestu Hersonisos, 25 km od grada Iraklion, 27 km od aerodroma.

hotel Thalia Deco se nalazi 150 m od peščane plaže, 200 m od centra mesta Hersonisosa, 26 km od aerodroma Iraklion.

Nalazi se na oko 30 metara od peščano-kamenite plaže (prelazi se ulica i ima par stepenica), u mestu Hersonisos, oko 28 km od aerodroma u Heraklionu i oko 174 km od aerodroma u Hanji.

nalazi se u mestu Hersonisos, 280 m od peščano-kamenite gradske plaže, 24 km od aerodroma.

Hotel Palmera Beach Hotel & Spa 4* je hotel SAMO ZA ODRASLE i nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži (prelazi se ulica), 200 metara od centra mesta Hersonisosa, 24 km od aerodroma Heraklion.

Smešten je u oblasti Anisaras, 1 km od mesta Hersonisos, 25 km od Herakliona, 40 km od mesta Agios Nikolaos, 3 km od aerodroma u Heraklionu.

Nalazi se u severnom delu ostrva, mesto Gouves, 17 km od međunarodnog aerodroma u Heraklionu. Naselje Gouves poseduje veliki broj prodavnica, kafana, barova i diskoteka u kojima se možete zabaviti.

Udaljen je 300m od od centra mesta Agios Nikolaos, na 65 km od aerodroma u Heraklionu.

Hotel je smešten na severnoj obali ostrva u oblasti Agija Pelagija, udaljen 23 km od grada Herakliona i 25 km od aerodroma. Redovna autobuska linija do grada Heraklion.

Kokkini Hani, 13 km od mesta Heraklion, 10 km. sa međunarodnog aerodroma „Nikos Kazantzakis“, Heraklion. 3 etažne zgrade.