fbpx

ZLATNI PJASCI LETOVANJE 2024

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

BUGARSKA LETOVANJE 2024.

Zlatni pjasci, Sunčev breg, Nesebar, Elenite. Veliki izbor hotela na atraktivnim lokacijama za vaše savršeno leto u Bugarskoj.

ZLATNI PJASCI LETOVANJE

Bugarska letovanje 2024 – Zlatni Pjasci su najpoznatije letovalište na severu bugarske crnomorske obale, nedaleko od Varne, sa veoma lepom peskovitom plažom.

Istorija

Legenda govori da su pirati ovde iskopali ogromno zlatno blago, ali zemlja ih je kaznila i sve pretvorila u divan zlatan pesak. Hoteli su većinom novoizgradjeni ili renovirani, a neki od njih pripadaju velikim svetskim hotelskim lancima. Većina ima spa centre sa bazenima sa termomineralnom vodom i bogate sadržaje.

Zlatni Pjasci

Destinacija je najviše posećena u periodu od maja do oktobra, a prirodni faktori (čist vazduh, blaga klima, morska voda, mineralni izvori i lekovito blato) čine Zlatne Pjaske rado posećno odredište tokom cele godine. Letovalište ima mnoštvo prijatnih restorana sa tradicionalnom bugarskom i internacionalnom kuhinjom, restorana na plaži koji nude raznovrsne riblje specijalitete, mnoštvo kafića i butika.

Aktivni odmor

Ljubitelji aktivnog odmora imaju različiteb mogućnosti: jahting, skijanje na vodi, baloni, surfovanje, banane, Jet ski i padobrani. Ovde se nalazi najveći centar za ronjenje na bugarskoj obali – „Padi“, kao i najveći Aqua park što čini ovo letovalište primamljivim za porodični odmor.