fbpx

NESEBAR LETOVANJE

Nalazi se na prvoj liniji do mora u novom delu Nesebara i u neposrednoj blizini starog grada. Otvoren je tokom cele godine

Hotel Arsenal se nalazi u južnom novom delu Nesebra na samo 50m od plaže. Od starog grada je udaljen na 10 minuta hoda , dok je od Sunčevog Brega udaljen 3km.

Ovaj mali porodični hotel nalazi se na plaži i od Nesebara je udaljen oko 2 km.

Nalazi se u centru starog grada Nesebara, okružen je ostacima drevnih rimskih građevina, koje daju naročit šarm boravku u ovom hotelu. Od mora je udaljen svega 20 m, dok je od plaže udaljen oko 150 m.

Hotel se nalazi 20 m od plaže u južnom delu Nesebra i od starog grada je udaljen oko 2 km.

Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada nedaleko od najprometnijih ulica Nesebara i na 650 m od najživopisnijih crnomorskih plaža.

Nalazi se na samoj obali južne plaže Nesebara i udaljen je 500 m d Starog grada.

Nalazi se u severnom delu grada na 150 m od plaže.

Hotel Sol Marina Palace smešten je između novog i starog dela Nesebara. Nalazi se na samo nekoliko koraka od kamenite plaže, a od peščane na oko 300 m.

Nalazi se na plaži u južnom delu Nesebara u blizini starog grada.

Hoteli Sol Nesebar Mare je deo hotelskog kompleksa Sol Nesebar Resort koji se nalazi južno od Nesebara na 2,5 km od grada. Okružen je prostranim vrtom i bujnim zelenilom, dok je od plaže udaljen 200 m.

Hoteli Sol Nesebar Bay je deo hotelskog kompleksa Sol Nesebar Resort koji se nalazi južno od Nesebara na 2,5 km od grada. Okružen je prostranim vrtom i bujnim zelenilom, dok je od plaže udaljen 200 m.

Nalazi se južno od Nesebara na 2,5 km od grada. Okružem je prostranim vrtom i bujnim zelenilom, dok je od plaže je udaljen 200 m. Hotel ima predivan pogled na more i malo selo Ravda koji je samo nekoliko minuta hoda od hotela. Može se pohvaliti fascinantnim izborom sportova, odličnom hranom, uslugom i relaksirajućim okruženje. Hoteli Sol Nessebar Mare i Sol Nesebar Bay se nalaze neposredno pored . . .

Nalazi se 50m od plaže i 500 m od centra grada.