fbpx

ISTANBUL

Hotel Sim smešten je u Istanbulu, na oko 2 km od Plave džamije, pijaca začina se nalazi na oko 3 km, a Kapali čaršija na oko 3,2 km. Tramvajska stanica Aksaray i železnička stanica Yenikapi nalaze se na 400 metara od hotela. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km.

Nalazi se u starom delu grada, Laleli, u neposrednoj blizini Bajazit trga, Sulejman džamije i Grand bazara. Na pešačkoj udaljenosti od hotela se nalaze brojne istorijske znamenitosti, kao i barovi i restorani.

Smešten je u centru starog Istanbula, kod Topkapi palate, na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije i Kapali čaršije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.

Smešten je u centru starog Istanbula, nedaleko od Kapali čaršije i Sulejmanove džamije.

Hotel je smešten u centru Istanbula, na samo 400 metara od Kapali čaršije, blizu svih turističkih znamenistosti, na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Smešten je u četvrti Laleli u centru istorijskog poluostrva, nedaleko od Aja Sofije, Kapali čaršije i Plave džamije. Na 50-ak metara od hotela nalazi se metro stanica Vezneciler.

Smešten na Sultanahmetu u srcu Istanbula, između Plave džamije i Aja Sofije od kojih je udaljen oko 300 metara, odakle se lako dolazi turističkih atrakcija Istanbula. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.

Nalazi se u blizini trga Taksim, u blizini kancelarija i kulturnih atrakcija.

Nalazi u oblasti Aksaray, Laleli, starom delu Istanbula, na oko 1 km od Kapali čaršije, oko 800 metara od Sulejmanove džamije, a od Aja Sofije i Plave džamije oko 2 km, od metro stanice Vezneciler udaljen je oko 100 metara. Od aerodroma Istanbul udaljen je oko 46 km, a od aerodroma Sebiha Gokcen oko 41 km.

Nalazi se u istorijskoj četvrti grada, udaljen oko 850 metara od Topkapi palate.

Hotel se nalazi na oko 400 metara od trga Taksim i 50tak metara od Istiklal ulice i ima odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga, a i dobro povezan sa svim istorijskim lokalitetima Istanbula. Nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotel se nalazi na oko 1.5 km od trga Taksim, pri dnu Istiklal ulice, šoping zone Taksima, u blizini Hard Rock Café-a, oblasti Beyoglu (Pera), jednom od najstarijih delova Istanbula, na oko 500 metara od Galata kule. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Hotel se nalazi na . . .

Smešten je na lokaciji odličnoj za obilazak istorijskih znamenitosti. Nalazi se u četvrti Sultanahmet, na nekoliko minuta hoda od Aja Sofije i Palate Topkapi.

Hotel je smešten 10 km od Topkapi palate, Kapali čaršije, Plave džamije i Aja Sofije.

Udaljen je 1 kilometar od Sulejmanove džamije, smešten u centru grada i u blizini brojnih turističkih atrakcija.

Udaljen je oko 2 km od Sulejmanove džamije, 2,4 km od Kapali čaršije i 3,3 km od Plave džamije. Nalazi se na 15 km od Aerodroma Ataturk, do kojeg se može stići metroom od obližnje stanice Emnijet-Fatih (udaljene 5 minuta hoda). Aerodrom Istanbul je udaljen 53 km.

Nalazi se u u četvrti Sultanahmet, na nekoliko minuta hoda od istorijskih znamenitosti poput Muzeja Aja Sofija, Cisterne Bazilike i Plave džamije, nedaleko od tramvajske stanice Sultanahmet. Najbliži aerodrom je Aerodrom Ataturk, udaljen 20 km.