fbpx

SLOVENIJA – BLED – ZIMOVANJE

Garni hotel je smešten na malom brežuljku iznad Bledskog jezera, na lokaciji sa koje se pruža pogled na Bledski zamak. Predstavlja deo lanca hotela i odmarališta Sava. Obavijen zelenim bršljanom, podseća na romantičnu vilu. Ima odličnu poziciju za goste koji vole da šetaju i obilaze prelepu okolinu jezera i podnožje Julijskih Alpa.

Udaljen je 200 m od centra mesta . Hotel pripada lancu hotela i odmarališta Sava. Svojim sadržajima najviše odgovara porodicama sa decom.

Veoma lep hotel, smešten u centru Bleda blizu obale jezera. Može da se pohvali predivnim pogledom na jezero i Alpe. Hotel pripada lancu hotela i odmarališta Sava. U hotelu Park uživaju svi koji vole biti u centru događanja, na samo nekoliko koraka od bledskog šetališta. Naročito je popularan među biciklistima i planinarima jer je upravo njima . . .

Grand hotel Toplice je deo lanca luksuznih hotela Small Luxury Hotels koji ujedinjuje male hotele s jedinstvenim uslugama i inspirativnim doživljajima koji zauvek ostavljaju trag u sećanju gostiju. Nalazi se na samoj obali jezera Bled i pruža spektakularni pogled na jezero, bledski otočić i bledski dvorac kao i vrhove Julijskih Alpa. Preporučujemo . . .

Nalazi se u samom srcu Bleda. Svojim gostima pruža mogućnost da uživaju u pogledu na jezero, u čijoj pozadini su obronci Alpa. U hotelu ćete steći utisak kako je jednostavno živeti zdravo-udahnite lekovitu paru eteričnog ulja smole slovenskog drveta smreke i započnite dan parčetom hleba sa lokalnim medom kranjskih pčela. Male stvari i iskreni . . .

Butik hotel Vila Prešern smešten je u samom centru mesta u neposrednoj blizini Bledskog dvorca i pored samog jezera.

Izgrađen pre više od 50 godina, ovaj hotel se nalazi u centru Bleda, na 100 metara od jezera i u blizini sportskog kompleksa, autobuske stanice i parkinga. Hotel imа bogаtu trаdiciju nudi brojne mogućnosti zа opuštаjući ili аktivаn odmor. Hotel je posebno populаrаn kod sportistа, grupа turistа i slobodnih gostiju koji trаže udobаn i pristupаčаn . . .

Ovaj potpuno renoviran hotel se nalazi u srcu istorijskog grada Bleda. Pruža jedinstven pogled na jezero i zamak i uzivanje u izuzetnom ambijentu Julijskih Alpa. Pogodna lokacija, na samo nekoliko koraka od jezera, odličan je izbor za opuštajući vikend i aktivan odmor, kao i organizovanje poslovnih sastanaka. Hotel je smešten na manje od 5 minuta . . .

Hotel je smešten u živopisnom selu Ribno, na 2,5 km od centra Bleda. Okružen borovom šumom, idealan je za sve koji žele mir i opuštаnje u bliskom kontаktu sа prirodom. Hotel je odličnа polаznа tаčkа zа pešаčke i biciklističke ture, ribolov i druge sportske izаzove u obližnjem području.