fbpx

BUGARSKA – BANSKO – ZIMOVANJE

Naslovna strana ZIMOVANJE BUGARSKA BANSKO – ZIMOVANJE

BANSKO – ZIMOVANJE – 2023/2024

Bansko skijaški centar smešten je na planini Pirin na 925 metara n.v. sa ski stazama na 1100-2560 metara i najvišim vrhom Vihren (2914 m). Od Sofije je udaljen 170 km. Nekadašnje pravo bugarsko planinsko selo proteklih godina je izraslo u veliki ski centar sa preko 300 novoizgrađenih hotela, ali je uspelo da u svojim mehanama zadrži duh minulih vremena. Uslovi za zimovanje na Pirinu su odlični, a visina snežnog pokrivača je konstantno oko 2 metra. Bansko ima veliki broj topova za veštački sneg, tako da je skijanje zagarantovano. Staze ukupne dužine oko 70 km i odlično su pripremljene, a ima svih vrsta, od plavih preko crvenih, do crnih. Na  ovoj planini će uživati i ljubitelji krosa i snowborda.

BUGARSKA

Ono po čemu je Bugarska postala poslednjih godina je brzina kojom se turizam razvija u ovoj zemlji, kako duž obale Crnog mora tako i na planinama. Skijaški centri kao što su Bansko, Borovec i Pamporovo, kvalitetom smeštaja, usluga, skijanja ne zaostaju za svetskim ski centrima, a cenom svakako su ispred njih.

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

BUGARSKA – BANSKO – ZIMOVANJE