fbpx

SLOVENIJA – JEZERA – WELLNESS AND SPA – BLED

Garni hotel je smešten na malom brežuljku iznad Bledskog jezera, na lokaciji sa koje se pruža pogled na Bledski zamak. Predstavlja deo lanca hotela i odmarališta Sava. Obavijen zelenim bršljanom, podseća na romantičnu vilu. Ima odličnu poziciju za goste koji vole da šetaju i obilaze prelepu okolinu jezera i podnožje Julijskih Alpa.

Grand hotel Toplice je deo lanca luksuznih hotela Small Luxury Hotels koji ujedinjuje male hotele s jedinstvenim uslugama i inspirativnim doživljajima koji zauvek ostavljaju trag u sećanju gostiju. Nalazi se na samoj obali jezera Bled i pruža spektakularni pogled na jezero, bledski otočić i bledski dvorac kao i vrhove Julijskih Alpa. Preporučujemo . . .

Ovaj potpuno renoviran hotel se nalazi u srcu istorijskog grada Bleda. Pruža jedinstven pogled na jezero i zamak i uzivanje u izuzetnom ambijentu Julijskih Alpa. Pogodna lokacija, na samo nekoliko koraka od jezera, odličan je izbor za opuštajući vikend i aktivan odmor, kao i organizovanje poslovnih sastanaka. Hotel je smešten na manje od 5 minuta . . .

Nalazi se u samom srcu Bleda. Svojim gostima pruža mogućnost da uživaju u pogledu na jezero, u čijoj pozadini su obronci Alpa. U hotelu ćete steći utisak kako je jednostavno živeti zdravo-udahnite lekovitu paru eteričnog ulja smole slovenskog drveta smreke i započnite dan parčetom hleba sa lokalnim medom kranjskih pčela. Male stvari i iskreni . . .

Izgrađen pre više od 50 godina, ovaj hotel se nalazi u centru Bleda, na 100 metara od jezera i u blizini sportskog kompleksa, autobuske stanice i parkinga. Hotel imа bogаtu trаdiciju nudi brojne mogućnosti zа opuštаjući ili аktivаn odmor. Hotel je posebno populаrаn kod sportistа, grupа turistа i slobodnih gostiju koji trаže udobаn i pristupаčаn . . .

Veoma lep hotel, smešten u centru Bleda blizu obale jezera. Može da se pohvali predivnim pogledom na jezero i Alpe. Hotel pripada lancu hotela i odmarališta Sava. U hotelu Park uživaju svi koji vole biti u centru događanja, na samo nekoliko koraka od bledskog šetališta. Naročito je popularan među biciklistima i planinarima jer je upravo njima . . .

Hotel je smešten u živopisnom selu Ribno, na 2,5 km od centra Bleda. Okružen borovom šumom, idealan je za sve koji žele mir i opuštаnje u bliskom kontаktu sа prirodom. Hotel je odličnа polаznа tаčkа zа pešаčke i biciklističke ture, ribolov i druge sportske izаzove u obližnjem području.

Udaljen je 200 m od centra mesta . Hotel pripada lancu hotela i odmarališta Sava. Svojim sadržajima najviše odgovara porodicama sa decom.

Hotel je smešten u samom centru Bleda, i atraktivan je za posetioce širom sveta. Predstavlja deo lanca hotela i odmarališta Sava. Hotel se može pohvaliti tradicijom dugom 100 godina, jer je izgrađen na mestu gde se nalazio hotel Wönfling, sagrađen 1900 god. Ima odličnu poziciju za goste koji vole da šetaju i obilaze prelepu okolinu jezera i . . .

Butik hotel Vila Prešern smešten je u samom centru mesta u neposrednoj blizini Bledskog dvorca i pored samog jezera.