fbpx

ANTALIJSKA REGIJA – BELEK – TURSKA LETOVANJE

Naslovna strana Letovanje Turska BELEK – ANTALIJSKA REGIJA

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

TURSKA LETOVANJE 2024.

Turska letovanje 2024, Antalijska (Alanja, Lara, Kemer, Belek, Side)  i Egejska (Kušadasi, Bodrum, Fetije, Marmaris) regija. Veliki izbor hotela na atraktivnim lokacijama, na plaži. Avionom ili autobusom. Preporučeni hoteli.

BELEK – ANTALIJSKA REGIJA

Toplo more, dugačke plaže prekrivene beličastim peskom i prijatan sredozemni vazduh. To je slika današnjeg Beleka, mladog ali uglednog letovališta, udaljenog 30 km istočno od Antalije. Do 1984. godine to je bila potpuno divlja obala Mediterana a danas neprekidni niz najluksuznijih hotela. Reputaciju najskupljeg turskog turističkog centra potvrdjuje i prisustvo ekskluzivnih golf terenakoje su projektovali i uredili vodeći svetski dizajneri. Ponos i glavna privlačnost Beleka su hoteli sa 5* izgradjeni na samoj obali mora. Svaki od njim liči na malu državu za sebe. Poseduju sopstvene teritorije, peščane plaže, spletove bazena i sve drugo neophodno za izolaciju od okružujućeg sveta.

Turska letovanje 2024.

Ni hoteli sa 4* ne ustupaju mesto luksuznijoj sabraći. Nešto su udaljeniji od mora, imaju sopstvene plaže do kojih se stiže laganom šetnjom kroz aleje palmi i cveća. Posebnost Beleka su šume borova i eukaliptusa posadjene još pre 200 godina u kojima žive brojne kornjače. One velike po imenu „Kareta“ izabrale su pesak ovog mesta za polaganje jaja. Iako je Belek neosporno mlad grad, vrlo blizu, 15 – 20 km, su ostaci drevnih antičkih gradova, Perge, Siliona i Aspendosa.