fbpx

SICILIJA – ITALIJA LETOVANJE

Apartmani Case Vacanze Terassini se nalaze u samom centru Terazinija, netipičnog turističkog mesta i na oko 7 minuta hoda do plaže. U blizini apartmana postoje brojni marketi i restorani.

Udaljen je 300 m od kamenito-peščane obale, 4 km od mesta Kampofeliće di Roćela, 15 km od mesta Ćefalu i 60 km od Palerma.
Hotel se nalazi na jednom od najlepših mesta sicilijanske obale, između ostatka antičkog grada Himere i nacionalnog parka Madonie. Pogodan za goste koji žele miran odmor jer je pomalo izolovan pa se preporučuje unajmljivanje . . .

Moderan, elegantan i udoban hotel, udaljen 150 m od peščane obale, 15 km od mesta Ćefalu i 60 km od Palerma. Okružen je prelepim vrtom sa bujnom mediteranskom vegetacijom. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Hotel ima 228 soba.

Dobro lociran hotel koji se nalazi preko puta plaže, a na nekoliko minuta hoda od centra Ćefalua. U neposrednoj blizini hotela postoje brojni barovi, restorani kao i supermarket (50 metara).

Hotel se nalazi preko puta peščane plaže (oko 30 m, prelazi se ulica), nekoliko minuta hoda od centra Ćefalua i 60 km od Palerma. Hotel ima 75 soba.

Manji, miran, porodični hotel udaljen oko 600 m od plaže okružen sa dosta zelenila. U blizini je centra Mondela, u rezidencijalnoj zoni, okružen vrtovima i vilama. Od Palerma je udaljen 8 km. Hotel ima 50 soba.

Hotel Tourist se nalazi preko puta peščane plaže, 30 m (prelazi se ulica), 1 km od centra Ćefalua i 70 km od Palerma. Hotel ima 46 soba.

Udaljen je oko 500 m od šljunkovito-peščane plaže (stepenicama). Na blagoj je uzbrdici, 2 km od centra Ćefalua do koga se može doći šetalištem uz more. U blizini hotela se nalazi stanica gradskog autobusa koji vozi do Ćefalua i do Palerma.

Udaljen 100 m od peščane plaže (prelazi se ulica a na plaži se plaćaju suncobrani i ležaljke, 15 evra komplet- dve ležaljke i suncobran), 600 m od centra mesta Mondelo, okružen prelepom baštom, preko puta čuvenog restorana Čarlston. Od Palerma je udaljen 8 km. U blizini hotela su brojni restorani i barovi. Ovaj hotel sa dugom tradicijom ima 78 soba . . .

Udaljen 900 m od centra mesta i 400 m od gradske plaže. Smešten je na uzvišenju, na samom ulasku u mesto Ćefalu.

Nalazi se nedaleko od plaže, renoviran je 2015. godine. Od Palerma je udaljen oko 30 km i na samom je ulazu u mesto Trabia. Ima 114 soba.

Nalazi se u jednom od zaliva Ćefalua u okviru vikend naselja, na oko 5 km od centra i oko 70 km od Palerma. Sa Ćefaluom je povezan autobusom. Od peščane plaže je udaljen oko 400 metara (ležaljke i suncobrani su besplatni) i do nje se može stići minibusom (uz zahtev na recepciji). Okružen je stablima maslina pa ima dosta prirodnog hlada. Ima 46 . . .

Nalazi se u mestu Cefalu, udaljen oko 350 m od istorijskog centra mesta. Od peščane gradske plaže je udaljen oko 700 metara, gde se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani na nekom od brojnih lida i barova na plaži. Od aerodroma je udaljen oko 70 km. Ima 16 soba.

Nalazi se u predgrađu Ćefalua, na pešačkoj udaljenosti od centra mesta. U blizini hotela je autobuska i železnička stanica. Od plaže je udaljen oko 250 metara. Hotelska zgrada je potpuno renovirani manastir pa gosti mogu da uživaju u modernim sadržajima smeštenim u objektu koji odiše istorijskom atmosferom ovog dela obale.

Udaljen je 2 km od peščane plaže, do koje redovno vozi hotelski mini bus, 7 km od Ćefalua i 70 km od Palerma. Veliki hotelski kompleks, idealan za porodice, nalazi se na brdu, okružen šumom. Stanica gradskog prevoza je u blizini hotela. Hotel ima 380 soba.

Udaljen je 1 km od centra Mondela, 8 km od Palerma, 50 m od privatne kamenite plaže (na stenovitom rtu) i mali deo peščane plaže, 400 m od peščane plaže Mondelo. U blizini hotela nalazi se stanica lokalnog autobusa koji vozi do Palerma. Hotel ima 168 soba.

Domina Coral Bay je pomalo izolovan hotel udaljen 3 km od mesta Santa Flavia i 20 km od Palerma. Hotel ima 340 soba. Na kamenitoj je obali a najbliža peščana, neuređena plaža udaljena je oko 400 metara.

Novootvoreni luksuzni hotel udaljen 20 m od peščane gradske plaže u Ćefalu od koje ga deli ulica i na kojoj su obezbeđene ležaljke i suncobrani za goste hotela. Od centra Ćefalu je udaljen 200 metara.

Udaljen 1 km od centra mesta Ćefalu, i podjednako udaljen od plaže.