fbpx

ISKIJA – ITALIJA LETOVANJE

Hotel Terme Park Imperial smešten je mestu Forio, na samo 500 metara od prelepog zaliva Citara sa Posejdon vrtovima (oko 700 metara) i na oko 600 metara od slikovite plaže Cava dell’Isola. Od centra grada udaljen je oko 2 km do kojeg se lako može doći javnim prevozom (autobuska stanica 50 metara od hotela) ili prijatnom šetnjom.

Hotel Giardino delle Ninfe se nalazi u Cartaromana zalivu na 1,5 km od centra grada Iskije i 15 minuta hoda od plaže. Sastoji se od 2 zgrade: Il Giardino delle Ninfe, glavna zgrade i La Fenice živopisne kuće do koje se stiže stepenicama. Sa panoramske terase se pruža prelep pogled na srednjevekovni zamak Aragonese – Castello Aragonese.

Nalazi se mestu Forio na 300 m od plaže Citara.

Nalazi se na mirnoj lokaciji okružen borovom i hrastovom šumom na samo 10 minuta hoda od grada i peščane plaže.

Ovaj šarmantni hotel se nalazi u selu Sant’Angelo u živopisnom zalivu Maronti na samo nekoliko minuta hoda od centra I plaže.

Hotel Continental Mare je smešten na vrhu litice odakle se pruže prelep pogled na u ubalu CAFIERO. Stazom koja vodi kroz park i ulicu uokvirenu stablima oleandri, moguće je doći do luke u Išiji. Na samo 1,5 km od hotela nalaze se, najinteresantnije mesta na ostrvu. Direktno na izlazu iz hotela je i autobuska stanica sa koje idu autobusi kojima se može stići do termalnih parkova u nekoliko . . .

Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od centra Foria, , 300m od najbliže peščane plaže ,kao i poznatog termalnog parka Poseidon Gardens. Izgrađen je u bujnom mediteranskom vrtu odakle se pruža predivan pogled na zaliv Citara i San Francesco.

Hotel se nalazi samo 500 m od istorijskog centra Iskoje i na 2 km od luke od koje saobraća trajekt za Napulj.

Na 500 m od plaže u prelepom parku okružen borovom šumom i zidom od vulkanskog kamena nalazi se Il Moresco Grand Hotel. U neposrednoj blizini hotela sa nalazi elegantna trgovačka ulica Via Vittoria Colonna .

Nalazi se u Iskiji na plaži i 500 m od glavne šoping ulice Korso Vittorio Colonna i ima panoramski pogled na Aragonese Zamak. Od luke iz koje kreću feriboti za Napulj udaljen je 2,5 km.