fbpx

KALABRIJA – ITALIJA LETOVANJE

Nalazi se u podnožju rta Kapo Vatikano, u blizini najlepših plaža od belog peska. Od privatne plaže je udaljen oko 500 metara (suncobrani i ležaljke se plaćaju). Udaljen je 11 km od Tropee i oko 70 km od aerodroma. Ima 50 soba.

Ovaj porodični kompleks smešten je na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, udaljen oko 7 km od mesta Tropea, 75 km od aerodroma. Hotel ima 50 soba.

Nalazi se u centru mesta Santa Domenica, udaljen 3 km od Tropee, 7 km od plaže Capo Vaticano. Od plaže Marina di Riaci koja se plaća (oko 7 evra po danu i uključuje jedan suncobran i ležaljku) je udaljen oko 800 metara. Ima 25 soba.

Nalazi se u zalivu Tono, u neposrednoj blizini litica Kapo Vatikano, 8 km od mesta Tropea. Kompleks zauzima površinu od 50.000 m2 i okružen je sa jedne strane baštom, a sa druge peščanom plažom. Ima 70 soba i 60 apartmana.

Porodični hotel koji se nalazi na rtu Kapo Vatikano, nedaleko od mesta San Nikolo di Rikadi, udaljen 9 km od Tropee s kojom je povezan šatl busom (plaća se oko 5 evra po osobi i pravcu). Najlepša plaža ovog dela obale-Grotičele, udaljena je 3,4 km od hotela i do nje vozi besplatni hotelski šatl bus i na njoj su obezbeđene ležaljke i suncobrani za . . .

Nalazi se u ambijentu jedinstvenog rta Kapo Vatikano, udaljen svega nekoliko kilometara od Tropee. Ovaj hotel sa dugom tradicijom odiše porodičnom atmosferom i ljubaznošću domaćina. Udaljen je 70 km od aerodroma, a 12 km od Tropee, a najbliže mesto je Rikadi. Privatna hotelska plaža je udaljen 1 km od hotela, do nje vozi besplatni šatl bus i na . . .

La Perla je mali, gradski hotel u istorijskom centru Tropee, udaljen oko 1 km od mora i plaže koja se plaća (oko 12 evra po danu i uključuje ležaljku i suncobran). Železnička stanica je udaljena oko 350 m, a aerodrom oko 70 km. Ima 48 soba.

Moderan hotel mediteranskog stila okružen bogatom baštom. Udaljen je 300 metara od peščane plaže Grotičele. Ima 40 soba podeljenih na dve smeštajne jedinice.

Udaljen 15 km od mesta Tropea, 70 km od aerodroma. Plaža Grotičele je udaljena 300 m i korišćenje se plaća oko 10 evra po sobi i danu. Ima 60 soba.

Nalazi se u Tropei, na pešačkoj udaljenosti od istorijskog centra mesta. Od aerodroma je udaljen 60km. Najbliža javna plaža je udaljen 200 metara i na njoj se plaćaju ležaljke i suncobrani. Ima 40 soba.

Ovaj hotelski kompleks je okružen zelenilom, udaljen oko 5 km od mesta Tropea. Sa obližnjom plažom je povezan šatl busom. Ima 91 sobu.

Nalazi se na rtu Kapo Vatikano, udaljen oko 15 km od Tropee. Kompleks se nalazi na privatnoj plaži na kojoj su obezbeđeni ležaljke i suncobrani za goste hotela, a okružen je bogatom mediteranskom baštom. Ima 65 soba.

Nalazi se u centralnom delu zone Kapo Vatikano. Od Tropee je udaljen 10km, a od privatne plaže hotela 1.5km, do koje gosti mogu doći šatl bus-om koji vozi tokom celog dana. Aerodrom je udaljen oko 70km.

Novoizgrađeni luksuzni hotelski kompleks koji se sastoji iz tri zgrade u kojima su rasporedjeni recepcija, bar i sobe. Udaljen je 700 m od centra Tropee, i isto toliko do privatne peščano – šljunkovite plaže. Od aerodroma je udaljen 57 km. Ima 43 sobe.

Nalazi u centru mesta Tropea, izmedju bogate mediteranske bašte i gradskih zidina San Leonarda. Na privatnoj je plaži na kojoj su organizovane brojne sportske aktivnosti. Ima 34 sobe/apartmana.

Nalazi se na oko 300m udaljenosti od plaže, 7km od mesta Tropea i 65km od aerodroma.

Novi kompleks koji se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u mestu Zambrone, udaljen od Tropee oko 9 km, a 60 km od aerodroma. Ima 90 soba.

Veliki hotelski kompleks koji se nalazi direktno na peščano – šljunkovitoj plaži na Jonskoj obali Kalabrije u mestu Simeri Mare. Najbliže mesto je Katanzaro Lido i udaljeno je 10 km a aerodrom 45 km. Hotel ima 328 soba raspoređenih u nekoliko vila okruženih zelenilom.

Nalazi se u centru zaliva Zambrone, 8 km od marine. Udaljen oko 500 m od mora. Ima 70 soba raspoređenih u tri zgrade.

Veliki kompleks koji se prostire na oko 40 000 m2, okružen borovom šumom i stablima eukaliptusa koji odvajaju resort od peščane plaže. Udaljen je 14 km od aerodroma, 10 km od mesta Pico i 35 km od mesta Tropea. Ima 252 sobe raspoređene u nekoliko dvospratnih vila mediteranskog stila.

Nalazi na pešćanoj plaži u mestu Kapo Vatikano, oko 10 km od mesta Tropea. Od aerodoma je udaljen 62 km, a od najbliže železničke stanice oko 1,5 km. Hotel ima 85 soba.

Veliki kompleks okružen zelenilom na privatnoj plaži u mestu Ricadi, udaljen oko 8 km od Tropee. Ima 89 soba.

Veliki hotelski kompleks okružen zelenilom, u blizini aerodroma (15 km), nedaleko od mesta Pico. Do plaže se dolazi šetnjom kroz borovu šumu (oko 300 m), na kojoj su obezbeđene ležaljke i suncobrani za goste hotela, kao i peškiri (uz doplatu). Ima 580 soba.

Moderan i nov hotel koji se nalazi u blizini mesta Pargelija, udaljen oko 2 km od Tropee (ima šatl bus), 50 km od aerodroma. Od privatne peščano- šljunkovite plaže na kojoj su za goste hotela obezbedjeni ležaljke i suncobrani je udaljen oko 200 metara. Ima 52 sobe.