fbpx

GRČKA – PREPORUČUJEMO – LETOVANJE

Smešten je oko 100 metara od peščane plaže Akti Koviju na 2 km od Nikitija.

Hotel Elefeteria se nalazi u mestu Agia Marina, 1.4 km od plaže, oko 30 km od aerodroma u Hanji, oko148 km od aerodroma u Heraklionu.
apartman Inea se nalazi u mestu Agija Apostoli, elitnom predgrađu predivnog grada Hanje, na smo 4 km od centra Hanje i 14 km od aerodroma. U blizini je tri peščane uvale – 250 m od peščane plaže Agia Apostoli, 300 m od peščane plaže Iguana i 400 m od treće peščane plaže.

Nalazi se u blizini centra Haniotija na poluostrvu Kasandra na oko 200m od gradske plaže.

Hotel je u potpunsti renoviran 2017.godine. Hotel ima odličnu poziciju, nalazi se u neposrednoj blizini letovališta Kalitea, 300 m od centra, na samoj obali mora. Plaža na kojoj je hotel ima plavu zastavicu što dovoljno govori o čistoći i lepoti obale .

Aegean Melathron se nalazi 3km od mesta Kalitea, na 450m od prostrane peščane plaže.

Kriopigi- Kasandra Halkidiki, 1 km od plaže, iznad magistrale

Kriopigi- Kasandra Halkidiki, 750 metara od plaže, 500 metara od centra,

Nalazi se nedaleko od gradića Kriopigi , na 150 -200m od sopstvene plaže (plaža nosi plavu zastavicu). Smešten je u predivnom vrtu veličine 7 hektara okružen borovima i maslinama.

Hotel Al Mare spada u kategoriju malih porodičnih hotela. Smešten je na prvom prstu Halkidikija, Kasandri, oko dva kilometra od poznatog letovališta Polihrono, na 100 m od plaže.

Nalazi se na poluostrvu Atos, na samo 1,5 km od Uranopolisa, preko puta plaže. Smeštajni objekti su udaljeni od 150m-500m od plaže.

Simeon Hotel se nalazi u centru letovališta, Metamorfosis, 26 km od Neos Marmarasa i 100 km od Soluna. Ovaj skroman porodični hotel svojim gostima nudi mir i opuštanje na oko 100m od plaže.

Hotel se nalazi se u malom zalivu, na 200-300 metara od plaže plaže Elija, nosioca “plave zastavice” ). Udaljen je 10 kilometara od mesta Nikiti, 7 kilometara od Neos Marmarasa i oko 105 km od Soluna

Nalazi se na 1km od Neos Marmarasa i na 30 m od Paradissos plaže.

Ovaj hotelski kompleks je smešten na poluostrvu Sitonija 1km od mesta Psakudija i oko 80km od Soluna. Nalazi se na oko 200 metara od plaže i okružen je borovom šumom.Idealan je za porodice sa malom decom jer ima igralište okruženo zelenilom i dečiji bazen.

Nalazi se na samoj plaži 6 kilometara pre Kavale (iz pravca Soluna).

Nalazi u predgradju Soluna u mestu Perea na fantastičnoj lokaciji, na svega 20 metara od plaže. Za ljubitelje šetnji, pored obale je dugačko šetalište koje spaja mesto Perea sa susednom Agia Triadom. Da bi se stiglo do plaže, potrebno je preći šetalište (širine oko 3 metra, bez saobraćaja). Pored hotela su brojni restorani, prodavnice, fitnes centar i kuglana. Do centra Soluna može se stići . . .

hotel se nalazi u mestu Platamon, na 1km od samog centra. Ima vrt od 10.000 m² i gleda na čuvenu Platamonsku tvrđavu. Ima direktan prilaz gradskoj peščanoj plaži na kojoj se ležaljke i suncobrani doplaćuju.