fbpx

KRF – PALEOKASTRICA – GRČKA LETOVANJE 2024

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

KRF

Krf, mali raj na planeti, prostire se u severozapadnom delu Grčke, tamo gde Jonsko more gotovo dodiruje Jadransko. Njegovi predeli i priroda su veoma različiti i retki; planine prelaze u doline, bašte limuna prerastaju u stare maslinjake a zlatne, peščane plaže se postepeno menjaju u lagune ili okomite, stenovite obronke.

GRČKA OSTRVA AVIONOM

Letovanje Grčka 2024. Veliki izbor hotela svih kategorija na atraktivnim lokacijama. Vaše letovanje 2024 u Grčkoj može biti savršeno.

PALEOKASTRICA

Paleokastrica čini skup nekoliko živopisnih, manjih, potpuno zasebnih zaliva. Nalazi se 26 kilometara severozapadno od glavnog grada Krfa.

Paleokastritsa je jedna od najlepših plaža u Grčkoj. Ima čak 6 spektakularnih zatvorenih uvala, sa prelepom tirkiznom vodom. Ovde se nalazi mnoštvo plaža, od kojih se do 15 može doći samo brodom. Voda je hladna, ali kristalno čista, idealna za ronjenje. Na plažama postoje taxi brodići, ležaljkse sa suncobranima, motorni čamci, pedolina i ostali sportovi na vodi. Popularne su mnoge pećine do kojih možete doći samo brodićima.