fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Bečići

Hotel Bella Vista

Hotel Bella Vista je nov, moderan hotel i svojim gostima nudi kvalitetan smeštaj i priliku za lep i opušten odmor. Spoj je modernog i tradicionalnog i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa decom.

Lokacija
Hotel Bella Vista je nov, moderan hotel i svojim gostima nudi kvalitetan smeštaj i priliku za lep i opušten odmor. Spoj je modernog i tradicionalnog i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa decom. Smešten u Bečićima u neposrednoj blizini mora na udaljenosti oko 100 me od plaže na lokaciji za one koji žele svoj odmor da provedu u tihom okruženju.

Hotelski sadržaji
Restoran, recepcija, moderan fitnes centar sa najsavremenijim spravama, sauna i jakuzzi. Za svakog gosta obezbeđen je hotelski parking prostor.

Smeštaj
Hotel Bella Vista nudi više različitih tipova soba i apartmana koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe gostiju i njihove standarde. Dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani obezbeđuju visoki kvalitet smeštaja i pružaju maksimalnu udobnost. 

Dvokrevetna soba
Svaka soba je opremljena LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude.  Samo u ovim sobama nema čajne kuhinje.

Studio za 2 osobe
Svaki studio je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 2 osobe.

Studio za 3 osobe
Svaki studio je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 3 osobe.

Apartman za 2-4 osobe
Svaki apartman je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 2 -4 osobe.

Apartman za 4-6 osoba
Svaki apartman soba je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 4-6 osoba.

Usluga
Noćenje/doručak uz mogućnost doplate za polupansion.

Plaža
Velika plaža u Bečićima udaljena je oko 100m. Hotel raspolaže sopstvenom opremljenom plažom. Plažni mobilijar se dodatno plaća.
Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Dvokrevetna soba, Noćenje i doručak

Broj ležaja: 2
Loading...
Cena od
Ukupno
po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Studio apartman za 2 osobe, Noćenje i doručak

Broj ležaja: 2
Loading...
Cena od
Ukupno
po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Studio apartman za 3 osobe, Noćenje i doručak

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
Cena od
Ukupno
po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja, Noćenje i doručak

Broj ležaja: 2 + 2
Loading...
Cena od
Ukupno
po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja, Noćenje i doručak

Broj ležaja: 4 + 2
Loading...
Cena od
Ukupno
po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.