fbpx

TIVAT, CRNA GORA – LETOVANJE

Hotel Palma, kategorisan sa četiri zvezdice, nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Hotel u svojoj ponudi ima moderno opremljene i komforne sobe od kojih je većina sa pogledom na more ( standard, superior, junior suite ). Pored smeštaja, hotel Palma obezbeđuje i usluge banket i ketering servisa u nekoj od sala za sastanke i konferencije, koje su . . .

Vrlo skroman hotel, nalazi se na oko 1.5 km od centra Tivta uz sopstvenu plažu.

Apartmani Park se nalaze neposrednoj blizini hotela Kamelija i zajedno čine jedan kompleks.

Hotel Magnolija je smešten u samom centru Tivta, na istoimenom centralnom gradskom trgu. Udaljen je svega 50 metara od gradske plaže i 200 metara od luke Porto Montenegro i na 3.5 km udaljenosti od aerodroma Tivat.

Smešten u Boki Kotorskoj, pored same obale Jadranskog mora, hotel nudi neverovatan pogled na Tivatski zaliv. Potpuno je renoviran 2014.godine i raspolaže svetlim sobama i udobnim apartmanima s pogledom na more ili okrenutim ka mirnoj zoni grada.

Regent Porto Montenegro hotel smešten je u srcu poznatog nautičkog naselja – Porto Montenegro, u okviru koga se nalazi jahting klub i usluge jedrenja svetskog standarda, veliki izbor restorana i barova kao i veliki broj maloprodajnih objekata, od najfinijeg izbora vina do luksuzne mode. Hotel je odlično povezansa tri međunarodna aerodroma – Tivat (4,6 km), Dubrovnik (47km) i Podgorica (90km). . . .

Hotel La Roche je smešten na samo nekoliko koraka od mora. U pitanju je hotel koji je sinonim za hedonizam i zadovoljstvo i posebnu pažnju poklanja svakom gostu.
Sagradjen je u klasičnom stilu sa modernim i luksuznim sizajnom enterijera u kome ćete uživati. Ovaj luksuzni hotel se nalazi u samom srcu Tivta, na 30 minuta vožnje od aerodroma i 1 km udaljenosti od poznatog kompleksa Porto Montenegro.