fbpx

KOTOR, CRNA GORA – LETOVANJE

Luksuzni hotel HumaKotor Bay, hotel sa 5 zvezdica nalazi se u crnogorskom UNESCO zašticenom Bokokotorskom zalivu, sa marinom i privatnom plažom. Goste očekuje sofisticirano okruženje u kom se istorija i tehnologija susreću u harmoniji. Allure Palazzi Kotor Bay nudi izuzetno iskustvo u upečatljivoj oazi napravljenoj u stilu venecijanske arhitekture. Uređene da impresioniraju, dobro opremljene sobe, . . .

Tek na koju stotinu metara od zidina Starog grada,skoro na samom ulazu u Dobrotu iz pravca Kotora,u najbližem susedstvu crkve Sv.Matije, smešten je hotel Marija II. Udaljeno je od mora tek nekih pedesetak metara.

Hedera Residences je novoizgrađeni kompleks od 30 luksuznih apartmana. Idealno su mesto za opuštanje i odmor.
Smešteni su na divnoj mirnoj lokaciji u Morinju, 23 km od Kotora. Na 200m od apartmna se nalazi plažni bar sa plažom. Takođe u neposrednoj blizini je i jedan od najboljih restorana na crnogorskom primorju Ćatovića Mlini.

Najnoviji hotel iz lanca Casa Del Mare hotela, hotel Casa Del Mare Vizura, nalazi se u mestu Dobrota, oko 6 km udaljen od Kotora.
Inspiracija i glavna tema za uredjenje ovog jedinstvenog hotela došla je iz poezije čuvenog Petra Petrovića Njegoša.

Luksuzan i elegantan Boutique Hotel Casa del Mare – Pietra se nalazi u Dobroti, na samo 50 metara od šetališta i mora, kao i 3km od Staroga grada Kotora.

Hotel “Casa del Mare Essenza” u Kotoru s pogledom na zaliv Boke je savršen izbor za odmor uronjen u opuštajuću atmosferu toplih i udobnih zgrada, svega nekoliko minuta od istorijskog centra.Atrakcije u blizini hotela su crkva Svetog Trifuna, Sat kula, tvrđava i stari grad Kotor.