fbpx

LETOVANJE CRNA GORA RAFAILOVICI

Hotel Obala Zelena – Plava se nalazi na 200 metara od mora u Rafailovicima . Blizu je hotela La Mer i hotela Šumadija.

Hotel Aleksandar je jedinstveni dizajnerski hotel sa 4* smešten u srcu Rafailovića, prožet sinergijom funkcionalnosti, harmonije i elegancije, čija je okosnica dizajn. Uz besprekoran stil, predstavlja celogodišnju destinaciju za odmor i poslovna putovanja. Nalazi se pored same plaže u Rafailovićima uz šetalište

U vlasništvu porodice Rafailović, koja je već više decenija prepoznatljiva po tome što gostima nudi izuzetno prisnu, prijatnu i domaću atmosferu u kojoj se gosti osećaju opušteno i komforno, kao kod kuće. Preteča hotela je restoran, osnovan davne 1979. Nalazi se u Rafailovićima, na samoj obali mora, pored jedne od najlepših plaža mediterana, od koje ga deli šetalište koje se prostire duž čitave . . .

Hotel Ponta Nova se nalazi u mestu Rafailovići u neposrednoj blizini mora. Gosti hotela mogu uživati u prelepom pogledu na more.

Smešten neposredno uz Jadransku magistralu, na udaljenosti 50 m od mora.

Nalazi se u Rafailovićima na samoj obali u neposrednoj blizini poznate plaže.

Hotel La Mer je jedan od novijih hotela u Rafailovićima. Pripada lancu hotela Obala i porodici Rafailović.
Udaljen je 250 m od mora i poznate plaže.

Hotel Šumadija je smešten ispod Jadranske magistrale, na oko 100m od plaže.

Montenegrina Hotel & SPA je potpuno novi hotel na Crnogorskom primorju smešten u Rafailovićima. Donosi potpuno drugačiji šarm pomešan sa tradicionalnim lokalnim gostoprimstvom i svetskim standardima hotelijerstva. Hotel je udaljen od peščane plaže svega 50 metara, dok je udaljenost od Tivatskog aerodroma 25km, Podgoričkog 60km. Na 200 metara od hotela nalazi se stanica za javni prevoz koji . . .