fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Bečići

Hotel Magnolija

Hotel Magnolija, smešten u Bečićima, nedaleko od Budve, na udaljenosti 200 metara od mora.

Smešten u Bečićima, nedaleko od Budve, na udaljenosti 150 metara od mora. Najbliža prehrambena prodavnica nalazi se na samo 10 metara, a restorani, barovi i kafei na samo 50 metara od hotela. Centar Budve je udaljen 2 km.


Dvokrevetna soba
Standardna dvokrevetna soba namenjena za dve osobe, veličine 15m2. Prijatnog i udobnog enterijera sa balkonom koji ima bočni pogled na more. Sadržaji sobe: telefon, klima-uređaj, fen za kosu, balkon, frižider
Trokrevetna soba
Klimatizovana trokrevetna soba 25 m2, predviđena za 3 osobe. Poseduje balkon sa kojeg se pruža pogled na more. Sadržaji sobe: klima-uređaj, fen za kosu, balkon, frižider, pogled na more
Junior Suite
Ovaj apartman sastoji se iz dve zasebne prostorije. Predvidjen je za cetiri osobe. Sa balkona se pruža pogled na bazen i planinu. Sadržaji sobe: klima-uređaj, fen za kosu, balkon, TV sa kablovskom
Duplex apartman
Ovaj apartman se sastoji iz dva sprata i predviđen je za minimum 3 osobe, a maksimum 5 osoba. Apartman se sastoji od odvojene spavaće sobe i dnevne sobe sa sofom na izvlačenje. Sadržaj sobe: klima, fen, balkon, frizider, TV sa kablovskom. Bočni pogled na more.

Usluga
Noćenje/doručak uz mogućnost doplate za uslugu polupansion na licu mesta.

Plaža
Peščana plaža u Bečićma udaljena je 200 metara. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Parking dostupan
Na upit
Pušenje
Sobe za nepušače
Višejezično osoblje
Klimatizovane sobe
Porodične sobe

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Centar
100 m
More
150 m
Plaža
150 m

Doživite mesto

Bečići

Crna Gora, Primorska regija

Bečići su mesto u opštini Budva u Crnoj Gori, koje se nalazi severoistočno od Budve. Bečići su poznati po svojoj prelepoj plaži koja je duga skoro 2 km i koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu.

Bečići imaju tipičnu mediteransku klimu, sa toplim letima i blagim zimama i sa čitavih 230 sunčanih dana u godini. 

Bečići su idealno mesto za odmor i relaksaciju, ali i za zabavu i avanturu. U Bečićima možete pronaći raznovrsne hotele, apartmane, restorane, barove, kafiće i prodavnice koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Možete uživati u kupanju, sunčanju, šetnji ili vožnji biciklom duž obale ili se oprobati u nekom od vodenih sportova kao što su skijanje na vodi, jedrenje ili ronjenje.

Ako želite da istražite okolinu Bečića, možete posetiti Budvu koja je udaljena samo 4 km i koja je jedan od najstarijih gradova na Jadranu sa bogatom kulturnom i istorijskom baštinom. Takođe možete posetiti Svetog Stefana koji je udaljen oko 6 km i koji je jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu sa luksuznim hotelima i vilama.

Bez obzira da li tražite miran ili aktivan odmor, Bečići će vam ponuditi sve što vam treba za nezaboravno iskustvo. Dođite i otkrijte lepote ovog čarobnog mesta koje će vas oduševiti svojom prirodom, klimom, gostoprimstvom i atmosferom.

Moglo bi vam se sviđati