fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Bečići

Hotel Dolce Vita

Moderan objekat, prijatne atmosfere sa kvalitetnim sadržajima koji su na raspolaganju gostima.


Lokacija
Moderan objekat, prijatne atmosfere sa kvalitetnim sadržajima koji su na raspolaganju gostima. U Bečićima, na uzvišenju, u hladovini starog maslinjaka. Udaljen je 250 metara od poznate Bečićke i sopstvene plaže u blizini drugih poznatih hotela u Bečićima i Aquaparka hotela Mediteran.

Informacije o hotelu
  • Besplatan WIFI internet
  • Dostupan parking uz doplatu
  • Plaža Dolce Vita
  • Coffe Bar
  • Plaža i vodeni sportovi
  • Recepcija 24h i lobbi bar
  • Kartični sistem ulaz
  • Perionica

    Smeštaj

    Dvokrevetna soba
    Površine 22m2 imaju 1 terasu i pored luksuznog namestaja od punog masiva, izmedju ostalog sadrže i: kartični sistem ulaska u apartman, panik bravu, klima uredjaj, LCD tv sa kablovskim programom, mini bar, sef, telefon, protiv požarni senzor, sos taster, i fen za kosu u kupatilu. Svi ležajevi su punih dimenzija opremljeni savršenim ortopedskim dušecima.
    Trokrevetna soba
    Francuski krevet i singl ili tri singl ležaja, smeštena u 24m2 sa kupatilom i prostranom terasom čine osnovu trokrevetne sobe. Svi ležajevi su punih dimenzija opremljeni savršenim ortopedskim dušecima.
    Junior apartman
    Pun komfor, toplina boja i prostranost junior apartmana pravi je izbor. Spavaća soba sa francuskim krevetom, dnevna soba sa dve sofe, koje se po potrebi pretvore u krevete punih dimenzija, tv i mini bar. iImaju dve terase.
    Lux apartman
    Površine 100 m2 sa dve odvojene sobe, dnevnom sobom, dva kupatila i 4 balkona sa kojih se pruža predivan pogled na more i okolinu. Spavaća soba sa tri odvojena singl ležaja i kupatilom, francuski ležaj u sobi. U centru ovog apartmana, takodje sa pogledom na more, nalazi se komforan dnevni boravak i terasa od 15 m2.

    Usluga
    Noćenje/ doručak, uz mogućnost doplate za polupansion.

    Plaža
    Sopstvena, peščana, udaljena oko 250 m od hotela. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Višejezično osoblje
Klimatizovane sobe
Porodične sobe

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
25 km
Centar
200 m
More
250 m
Plaža
250 m

Doživite mesto

Bečići

Crna Gora, Primorska regija

Bečići su mesto u opštini Budva u Crnoj Gori, koje se nalazi severoistočno od Budve. Bečići su poznati po svojoj prelepoj plaži koja je duga skoro 2 km i koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu.

Bečići imaju tipičnu mediteransku klimu, sa toplim letima i blagim zimama i sa čitavih 230 sunčanih dana u godini. 

Bečići su idealno mesto za odmor i relaksaciju, ali i za zabavu i avanturu. U Bečićima možete pronaći raznovrsne hotele, apartmane, restorane, barove, kafiće i prodavnice koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Možete uživati u kupanju, sunčanju, šetnji ili vožnji biciklom duž obale ili se oprobati u nekom od vodenih sportova kao što su skijanje na vodi, jedrenje ili ronjenje.

Ako želite da istražite okolinu Bečića, možete posetiti Budvu koja je udaljena samo 4 km i koja je jedan od najstarijih gradova na Jadranu sa bogatom kulturnom i istorijskom baštinom. Takođe možete posetiti Svetog Stefana koji je udaljen oko 6 km i koji je jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu sa luksuznim hotelima i vilama.

Bez obzira da li tražite miran ili aktivan odmor, Bečići će vam ponuditi sve što vam treba za nezaboravno iskustvo. Dođite i otkrijte lepote ovog čarobnog mesta koje će vas oduševiti svojom prirodom, klimom, gostoprimstvom i atmosferom.

Moglo bi vam se sviđati