fbpx

SLOVENIJA – GOLTE – ZIMOVANJE

GOLTE – ZIMOVANJE

SLOVENIJA ZIMOVANJE

Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana. Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

Zimovanje – Skijanje 2023.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

GOLTE – ZIMOVANJE

Golte je visoka kraška visoravan na istočnom obodu Savinjskih Alpi. Najpoznatija tačka je Medvjedak (1,573 mnv) zbog atraktivnog pogleda i dobro pripremljenih skijaških staza Rekreativni-turistički centar Golte se nalazi iznad Mozirja sa predivnim pogledom na Savinjsku dolinu, Savinjske Alpe i istične Karavanke. Centar je dostupan kolima od lokalnog puta do stanice gondole u zaseoku Žekovec. Gondola koja može da primi 56 ljudi u jednoj vožnji stiže u Medvedjak za 8 minuta, gde se nalaze hotel Golte i gde počinju ski staze. Ukupna dužina ski staza je 12 km ( 3km-lake, 7km-srednje, 2km teške). Centar raspolaže sa gondolom, vučnicama, dvosedešnicama, trosedešnicama i pokretnom trakom.