fbpx

BUGARSKA – BOROVEC – ZIMOVANJE

Hotel Breza se nalazi u popularnom bugarskom ski centru Borovec. Lociran je u centru mesta između 2 skijaške staze na svega par minuta hoda od gondole. Hotel je renoviran 2011 godine.

Hotel Mura smešten je u samom centru Boroveca, odmah preko puta žičare. Hotel odiše romantikom planinskog i udobnog hotela.edan od prvih hotela u poznatom bugarskom zimskom centru Borovec. Nalazi se u starom centru naselja na 600 m od ski lifta.

Smešten u skijaškom odmaralištu Borovec, udaljen 2 km od žičare.

Hotel se nalazi u centru Boroveca, na samo 100 metara od ski lifta. Veoma lep restoran, koktel bar i lobi bar su zaslužni za izuzetno prijatnu atmosferu.

Okružen borovom šumom u centru Boroveca nalazi se hotel Samokov. Od gondole je udaljen 50 m , a od žičare 250 metara. Nudi prijatnu atmosferu i dobru uslugu tokom cele godine.

Yanakiev je potpuno nov, moderan hotel sa 4 zvezdice. Smešten je na idealnoj lokaciji, pored samih ski staza u centru Boroveca nedaleko od hotela Rila. Od gondole je udaljen 150m.

Hotel Lion se nalazi u starom delu Boroveca na 1,5 km od od gondola i ski staza. Smešten u prelepoj borovoj odiše udobnošču i prijatnom atmosferom.

Nalazi se 3 km od centar skijališta i 100 m od ski lifta Yastrebets.

Hotel Royal Plaza se nalazi u centru Boroveca, 50 m od gondole. Hotel ima 12 studija i 45 apartmana.

Ovaj luksuzan hotel nalazi se u raskošnoj borovoj šumi, oko 1,2 km od centra u mirnom kraju Boroveca.

Hotel-apartmanski kompleks Flora nalazi se u centralnom delu skijališta Borovec, na samo 100 metara od centralne stanice kabinske žičare Yastrebets
Hotelski kompleks sastoji se od dve glavne zgrade povezane toplom vezom. Kompleks je dizajniran da zadovolji potrebe različitih vrsta turista: ljubitelja skijanja, konferencijskog i kulturnog turizma, . . .

Hotel Iceberg smešten je na odličnoj lokaciji u srcu popularnog skijališta Borovec. Iz ovog impresivno dizajniranog hotela pruža se veličanstven panoramski pogled. Od njega se lako dolazi do ski lifta od koga je udaljen 150 m.

Hotel Rila se nalazi u srcu najstarijeg planinskog odmarališta na Balkanu – Boroveca, na samo 70 km od prestonice Sofije. Lociran je u samom podnožju ski staza i samo 200 m od gondole, 50 m od četvorosednice Martinovi Baraki i 100 m od četvorosednice Sitniakovo Ekpress. Idealan za ski/in i ski/out opciju.

Hotel Festa Winter Palace je jedan od najluksuznijih hotela u Borovecu. Odlično je lociran na 100 m od centra skijališta i na oko 50 m od ski staze “Cherveno Zname”.

Novoizgrađen hotel smešten svega 300 metara od ski lifta.

Jedan od prvih hotela u poznatom bugarskom zimskom centru Borovec. Nalazi se u starom centru naselja na 600 m od ski lifta.

Hotel Ela se nalazi u centru skijališta 100 m od žičare Yastrebets i 300 m od ski liftova. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i škola skijanja.

Jedan od luksuznijih hotela u Borovecu hotel Yastrebets Wellness & Spa nalazi se u toplom zagrljaju antičke borove šume na planini Rila s pogledom na Borovec, na samo sat vremena vožnje od Sofije. Od centra skijališta i gondole udaljen je 3 km , dok je od ski lifta udaljen oko 500 m.

Nalazi se na oko 500 m od centra mesta Boroveca, 500 m od gondole. Hotel ima ukupno 10 soba i dva apartmana.

Smešten je u samom centru Boroveca, prekoputa ski staza. S obzirom na lokaciju iz njega se pruža impresivan pogled na planinu.