fbpx

BOSNA I HERCEGOVINA – JAHORINA – ZIMOVANJE

Izmedu jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prace,1620 metara iznad mora, na najlepšem vidikovcu planine nalazi se hotel Bistrica. Hotel je izgraden za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgradenim i rekonstruisanim . . .

Hotel „Rajska dolina“ na planinskoj lepotici Jahorini u Republici Srpskoj postoji 100 godina. Povodom veka svog postojanja, hotel je renoviran i postao je jedan od najluksuznijih u najposećenijem zimskom odmaralištu Bosne i Hercegovine. U moderan dizajn hotela sa 4*, uklopljeni su brojni detalji koji podsećaju na bogatu istoriju i tradiciju.

Hotel Termag je moderan hotel sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Nalazi se u centru Olimpijskog ski centra Jahorina, uz samu stazu i žičare, na 1550m nadmorske visine. Raspolaže sa komfornim sobama i moderno opremljenim apartmana, sa mini barom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom.

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel Snješko je smešten u naselju Poljice u neposrednoj blizini najlepših staza i šestosedne žičare. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mesto za odmor i skijanje.

Veoma prijatan hotel, građen u planinskom stilu. Nalazi se nedaleko od samog središta olimpijskog centra, stotinak metara od žičare „Poljice“.

U srcu Olimpijskog centra Jahorina na 1520 m/nm, neposredno uz glavnu saobraćajnicu i samo 100 m od ski staze Poljice, nalazi se Aparthotel „Vučko“. Originalni planinski stil bio je inspiracija za izgradnju objekta, a prefinjen ton modernog uticaja daje osjećaj visokog komfora i udobnosti. Raspolaže sobama, junior apartmanima i lux apartmanima.

Zimski odmor za pamcenje!

SKIJANJE u najpoznatijem planinskom  ski centru Bosne i Hercegovine – Jahorini.

Doživite nezaboravno ZIMOVANJE u olimpijskom centru Jahorina.

JAHORINA je smeštena u srcu Balkana, na spoju hladne kontinentalne i tople mediteranske klime, sa najvišim vrhom Ogorjelica  1916m nadmorske visine, zbog čega je veoma zdravo i prijatno provoditi zimske dane na ovoj planini. Veliki izbor hotelskog smestaja, sa raznovrsnom gastronomskom ponudom, spa sadržajima i drugim rekretaivno -zabavnim sadržajima.

Jahorina se može pohvaliti najsavremenijim sistemom za osnežavanje kojim je povezano cielo skijalište, odnosno 46km alpskih i 10km nordijskih staza. U svakom trenutku, perfektno uređene staze su povezane najmodernijim žičarama za prevoz skijaša i bordera, koje su ukupnog kapaciteta oko 17 000 skijaša na sat.

Zimovanje u Olimpjskom centru - Jahorina

Jahorina zimovanje