fbpx

BOSNA I HERCEGOVINA – JAHORINA – ZIMOVANJE

Izmedu jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prace,1620 metara iznad mora, na najlepšem vidikovcu planine nalazi se hotel Bistrica. Hotel je izgraden za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgradenim i rekonstruisanim . . .

Hotel Termag je moderan hotel sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Nalazi se u centru Olimpijskog ski centra Jahorina, uz samu stazu i žičare, na 1550m nadmorske visine. Raspolaže sa komfornim sobama i moderno opremljenim apartmana, sa mini barom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom.

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel Snješko je smešten u naselju Poljice u neposrednoj blizini najlepših staza i šestosedne žičare. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mesto za odmor i skijanje.

Veoma prijatan hotel, građen u planinskom stilu. Nalazi se nedaleko od samog središta olimpijskog centra, stotinak metara od žičare “Poljice”.

U srcu Olimpijskog centra Jahorina na 1520 m/nm, neposredno uz glavnu saobraćajnicu i samo 100 m od ski staze Poljice, nalazi se Aparthotel „Vučko“. Originalni planinski stil bio je inspiracija za izgradnju objekta, a prefinjen ton modernog uticaja daje osjećaj visokog komfora i udobnosti. Raspolaže sobama, junior apartmanima i lux apartmanima.